VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti


Yoga & Vandring I
KROATIEN - Losinj

20-27 sept 2024

Kroatiens flagga

På hälsoön Losinj -med turkost vatten och andlöst vacker vy över Adriatiska havet, landar vi med mjuka andetag i kroppen, flödar med vår egen rytm och upptäcker hur det känns att vara fullt levande!

Days
Hours
Minutes

PASSAR ALLA
ingen erfarenhet av varken yoga eller vandring behövS

Guidning av licensierad yogalärare och biomekanisk fot-och rörelsecoach

UPPLEV FÖRUNDRAN I MAGISK NATUR

BEHÖVER DU EN PAUS FRÅN VARDAGEN MED BÅDE RÖRELSE OCH STILLHET?

Upptäck hälsoön Losinj, där kroppen kan ta en paus från vardagen som får hjärnan att finna ett lugn. Under en vecka kopplar vi bort kraven och låter kroppen mjukna med yoga på klipporna och vandring i häpnadsväckande natur.

En unik kombination av äventyr och inre lugn på vår Yoga -och Vandringsresa där du fördjupar kontakten till både vår jord och din inre kärna.

Losinj Kroatien
Losinj Kroatien
Losinj Kroatien
Losinj Kroatien

Är du nyfiken, kan du också prova på att lära dig springa lättare och mer skonsamt, lära dig mer om fötter och prova på medveten andning och flytande avslappning i luften med AntiGravity Aerial Yoga.

Vill du vandra längs hisnande vyer, utforska orörd natur och landa i kroppen?

Följ med oss till en av Kroatiens vackraste öar, Losinj. Utforska natursköna vandringsstigar längs vattnet och vandra i berg med spektakulära vyer. Väck kroppen med välgörande morgonyoga, mjuka andetag och ett morgondopp i det azurblå vattnet.

1. Boka in dig

2. Packa din resväska

3. Tillåt dig själv att pausa och skapa plats för dina verkliga behov

 • ANDAS IN MORGONEN

  Vi vaknar med solens varma strålar, mjuka andetag och skön yoga med det glittrande vattnet som bakgrund. Vi sätter intentionen för dagen och njuter av ett uppdukat frukostbord med allt kropp och själ kan önska sig.

 • MeTime

  Vi låter vårt sinne hitta ett inre lugn med poolhäng eller havsbad i det kristallklara vattnet. På eftermiddagen utforskar vi ön Losinj till fots och upptäcker andlöst vackra vyer.

 • LANDA I KROPPEN

  Senare på dagen landar vi i kroppen med mjuk Yin Yoga och medvetna andetag. Vi rundar av dagen med en härlig middagsbuffé och i tacksamhet andas vi under stjärnorna.

EN DAG PÅ vårt vandring & YOga retreat

Vår bas är Vitality Hotel Punta, nära Veli Losinj på hälsoön Losinj

Vårt retreat inkluderar:

 • Boende på fyrstjärniga SPA -och sporthotellet Hotel Punta

 • Ljuvliga frukost och middagsbuffér

 • Tillgång till hotellets gym och infinity pool

 • AntiGravity Yoga

 • Mindfulness, yoga, vandring och meditation vid havet

 • Tillgång till hotellets SPA och relaxavdelning (inomhus och utomhuspool, jacuzzi samt bastu) - skönhets- och massagebehandlingar kan du boka (ingår ej)

 • Strandväska med morgonrock, strandhandduk och solstol vid havet.

 • Transport till och från hotellet, som ligger ca 1,5 h från Rijekas flygplats, ingår. Flyg till Rijeka bokar du enligt föreslagna flyg i samband med bokningen.

Vem är Isabella Habijan?

Isabella är den funktionella fotspecialisten, löpcoachen, hälso-och livsstilsterapeuten, yogaläraren och dans-och rörelseterapeuten som älskar att “blåsa liv” i människor. Med lång erfarenhet inom områden som fötter, träning, stress och mindfulness och som holistisk coach/PT hjälper Isabella dig att börja prioritera dig själv, din kropp och dina behov. Genom personlig hälsocoaching skapas viktiga byggstenar för din mentala-, emotionella- och fysiska hälsa – allt från rörelse och näring till sömn och avslappning. Vi börjar i fötterna och tillsammans bygger vi en grund för en vital kropp, ökar din mentala energi och skapar en emotionell balans som leder till en hållbar hälsa.

Vem är Sebastian Se?

Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och professionell coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

I resväskan hem har du en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Yogan blir vårt sätt att mjuka upp kroppen, hitta kontakt med andetaget och lära känna kroppen. Du behöver inte ha någon som helst yogavana för att vara med. Det är många deltagare på våra retreat som aldrig har yogat tidigare.  

Retreatet är anpassat både för dig som aldrig provat AntiGravity® Aerial Yoga, såväl som för dig som brukar flyga i AntiGravity®-hammocken.

Du bokar genom bokningssidan. Anmälan är bindande. Anmäl gärna kostpreferenser samt din erfarenhet av yoga när du bokar.

Du behöver boka flygbiljetter. Nedan har du föreslagna flyg där båt/biltransfer ingår. Transport till ön Losinj tar ca 2 h. 

Ryanair Stockholm Arlanda - Rijeka

20 sept kl 09:15  - Flight FR 7691

Ryanair Rijeka- Stockholm Arlanda

27 sept kl 12:25  - Flight FR 7692

13 990kr inklusive del i dubbelrum, halvpension (dryck ingår ej till middagen), aktiviteter enligt dagsprogram samt transfer mellan hotell och flygplats (om du bokar de föreslagna flygen.) Enkelrumstillägg 3390 kr

Under retreatet kommer du att få ta del av inspirerande föreläsningar - Andnings- och rörlighetsövningar och en introduktion till AntiGravity Aerial Yoga såväl som meditation - Fundamentala och livsbejakande morgonsekvenser i yoga som du kan ta med dig hem - Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster - 

Maila isabella@wingsbybella.com så hjälper vi dig att finna någon att bo med. Du kan även boka singelrum. Enkelrumstillägg 3390 kr

I priset ingår transfer ToR från Rijeka flygplats till Hotell Punta. OBS! Transfer gäller endast om du väljer de föreslagna flygen.

Vi bor på det 4-stjärniga WellnesshotelletPunta som är omgivet av skog och hav. Förutom den redan nämnda relaxavdelningen och pooler finns det även ett utegym och tennisbanor. Från hotellet kan du också vandra på de många promenadstigar precis i anslutning till hotellet. Du kan antingen vandra längs det kristallklara vattnet eller uppe i bergen med magisk utsikt. Precis runt hörnet ligger den pittoreska byn Veli Losinj och en kort busstur bort ligger den lite större byn Mali Losinj. Vid hotellet kan du bada från klippor, men på ön finns många mysiga badvikar på promenadavstånd. Du kan även ta en kort tur med bussen till en större strand om så önskas. På hotellområdet finns det Wifi.

Vi hjälper dig gärna om du vill planera några andra aktiviteter under denna vecka. Det finns mycket att hitta på för den som så önskar, till exempel; kajakpaddling, SUP, tennis, löpning, hyra mountainbike, vandringar, besök till närliggande byar, öar, örtträdgård med mera.

På hotellet finns en uttagsautomat. Även i den närliggande byn Veli Losinj finns möjlighet att ta ut kontanter. 

Maten på hotellet håller hög kvalitet och har stor variation. Vi kommer att njuta av färgstark frukostbuffé och en variationsrik middagsbuffé. Önskemål gällande specialkost kan tillgodoses, men var snäll och meddela oss när du gör din anmälan.

Om du vill ha en yogamatta att yoga på behöver du ta med en. Det finns reseyogamattor som är lättare att ta med. På hotellet finns det badhanddukar som du kan använda om du inte känner att du behöver en yogamatta. 

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75