VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

Löpcoaching

Bli en lättare, snabbare, och skadefri löpare

Börjar löprundorna kännas tunga och tråkiga?
Har du smärtor när du springer?

När du springer med rätt rörelsemönster får du ett lättare och snabbare löpsteg som gör löprundan så mycket roligare!

Dina fötter är gjorda för att studsa. När du hittar ett tempo eller kadens i fötterna som ligger runt 180 bpm får du tillgång till en energibesparande resurs, nämligen dina senor. Förutom att lära dig om naturlig löpning och fötter kommer du även att få en förståelse hur du kan andas på ett medvetet sätt och skapa mer rörlighet i kroppen utan att stretcha.

Löpcoaching
- Bli en lättare, snabbare, och skadefri löpare

Börjar löprundorna kännas tunga och tråkiga? Har du smärtor när du springer? Eller är du nybörjare på löpning och vill lära dig att springa skonsamt? När du springer med rätt rörelsemönster får du ett lättare och snabbare löpsteg som gör löprundan så mycket roligare. Dina fötter är gjorda för att studsa. När du hittar ett tempo eller kadens i fötterna som ligger runt 180 bpm får du tillgång till en energibesparande resurs, nämligen dina senor. Förutom att lära dig om naturlig löpning och fötter kommer du även att lära dig att andas på ett medvetet sätt och skapa mer rörlighet i kroppen utan att stretcha. Boka in dig på 4 tillfällen löpcoaching och jag garanterar att du kommer att vara en bättre löpare, med ett starkare självförtroende för din löpning, som kommer att synas när du springer!

1. Boka in dig på 4 tillfällen löpcoaching

2. Få enkla tips på hur du förbättrar din löpteknik och din andning genom hållning, fotisättning och stegfrekvens.

3. Du lämnar löpcoachingen som en bättre löpare, med ett starkare självförtroende för din löpning, som kommer att synas när du springer!

Utforska allt vi erbjuder inom COACHING

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75