VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

Vandring och Yoga Retreat
Kroatien

16 - 23 oktober 2024

FULLBOKAD

Kroatiens flagga

I en mysig pittoresk by omgiven av berg med andlöst vacker vy över Adriatiska havet landar vi med mjuka andetag i kroppen, flödar med vår egen rytm och upptäcker hur det känns att vara fullt levande!

Days
Hours
Minutes

PASSAR ALLA

ingen erfarenhet av varken yoga eller vandring behövs

GUIDNING AV LICENSIERAD YOGALÄRARE OCH BIOMEKANISK FOT-OCH RÖRELSECOACH

UPPLEV FÖRUNDRAN I MAGISK NATUR

Behöver du en paus från vardagen med både rörelse och stillhet?

Upptäck idyllen på Makarska rivieran, där kroppen kan ta en paus från vardagen som får hjärnan att finna ett lugn. Under en vecka kopplar vi bort kraven och låter kroppen mjukna med yoga med havsutsikt och vandring i häpnadsväckande natur.

En speciell och härlig 💚 vecka av mitt liv!

Anette Rissveds -2024

till en väninna.

Är så fylld av fantastiska upplevelser, maten och alla nya möten🩷

Tack än en gång, Bella o Sebastian

En välgörande resa med lägerkänsla

Malou Olersbacken -2024

ny kunskap kring fötter, löpning och hälsa. Jag tar med mig nya vanor, inspiration och lust för träning.

Tack Isabella och Sebastian för underbar coachning och pedagogik.

Jag kan rekommendera med värme.

En speciell och härlig 💚 vecka av mitt liv!

Har redan rekommenderat resan till en väninna.

Är så fylld av fantastiska upplevelser,  maten och alla nya möten🩷.

Tack än en gång, Bella o Sebastian

Anette Rissveds – 2024

En välgörande resa med lägerkänsla...

…full av yoga, vandring och ny kunskap kring fötter, löpning och hälsa. Jag tar med mig nya vanor, inspiration och lust för träning.

Tack Isabella och Sebastian för underbar coachning och pedagogik.

Jag kan rekommendera med värme.

Malou Olersbacken – 2024

Upplev en unik kombination av äventyr och inre lugn på vår Yoga -och Vandringsresa där du fördjupar kontakten till både vår jord och din inre kärna.

Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac
Vandring Yoga Gradac

Är du nyfiken, kan du också prova på att lära dig springa lättare och mer skonsamt, lära dig mer om fötter och prova på medveten andning och flytande avslappning i luften med AntiGravity Aerial Yoga.

Vill du vandra längs hisnande vyer, utforska orörd natur och landa i kroppen?

Följ med oss en av Kroatiens mysigaste byar, Gradac, omgiven av berg och kristallklart vatten. Utforska natursköna vandringsstigar som tar dig längs vidsträckta stränder, frodiga dalar och spektakulära vyer i Biokovobergen. Väck kroppen med välgörande morgonyoga, mjuka andetag och ett morgondopp i det azurblå vattnet.

1. Boka in dig

2. Packa din resväska

3. TILLÅT DIG SJÄLV ATT PAUSA OCH SKAPA PLATS FÖR DINA VERKLIGA BEHOV

Marco Polo hotel
Marco Polo hotel
marco_polo_hotell_d
Marco Polo hotell

Vår bas är det 4-stjärninga familjeägda boutiquehotellet Marco Polo

Det ligger precis vid vattnet och erbjuder magiska solnedgångar. Vi njuter av fantastisk mat på hotellets restaurang direkt vid vattnet. Hotellet har ett relaxcenter med ett välutrustat gym, jacuzzi och bastu, avkopplingsrum, 2 solterrasser med fantastisk utsikt och en utomhuspool. 

En dag på Vandring & Yoga Retreatet

Andas in morgonen

Vi vaknar med solens varma strålar, mjuka andetag och skön yoga med det glittrande vattnet som bakgrund. Vi sätter intentionen för dagen och njuter av ett uppdukat frukostbord med allt kropp och själ kan önska sig

MeTime

Vi låter vårt sinne hitta ett inre lugn med poolhäng eller havsbad i det kristallklara vattnet. På eftermiddagen utforskar vi Makarska rivieran till fots genom andlöst vackra vyer och längs vidsträckta bergslandskap.

Landa i kroppen

Senare på dagen landar vi i kroppen med mjuk Yin Yoga och medvetna andetag i solnedgången. Vi rundar av dagen med en härlig middag och i tacksamhet andas vi under stjärnorna.

Vårt retreat inkluderar

  • Boende på fyrstjärniga Hotel Marco Polo.

  • Ljuvlig frukostbuffé och middag.

  • Tillgång till hotellets relaxavdelning med bastu, jacuzzi, avkopplingsrum, solterrasser, utomhuspool och gym.

  • Mindfulness, yoga och medvetna andetag med havsutsikt.

  • Guidade vandringsturer längs stränder, havet och bergslandskap

  • Om så önskas, AntiGravity Aerial Yoga, workshop om fötter och löpning.

  • Transport till och från hotellet om du väljer de föreslagna flygen.

Vem är Isabella Habijan?

Isabella är den funktionella fotspecialisten, löpcoachen, hälso-och livsstilsterapeuten, yogaläraren och dans-och rörelseterapeuten som älskar att “blåsa liv” i människor. Med lång erfarenhet inom områden som fötter, träning, stress och mindfulness och som holistisk coach/PT hjälper Isabella dig att börja prioritera dig själv, din kropp och dina behov. Genom personlig hälsocoaching skapas viktiga byggstenar för din mentala-, emotionella- och fysiska hälsa – allt från rörelse och näring till sömn och avslappning. Vi börjar i fötterna och tillsammans bygger vi en grund för en vital kropp, ökar din mentala energi och skapar en emotionell balans som leder till en hållbar hälsa.

Vem är Sebastian Se?

Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och professionell coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

I resväskan hem har du en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten.

I samarbete med

Maila isabella@wingsbybella.com så hjälper vi dig att finna någon att bo med. Du kan även boka singelrum. Enkelrumstillägg 3000kr. 

Du behöver boka ett av följande flyg. Vi hjälper dig gärna att boka flyg. Behöver du en anslutning hjälper vi dig med en sådan.

Direktflyg:

Arlanda - Dubrovnik

FLYGTIDER

NORWEGIAN
16 OKT ARLANDA 06:45
DUBROVNIK 09:40 

RYANAIR
23 OKT DUBROVNIK 16:50

ARLANDA 19:55

Har du andra flygplatsönskemål, kontakta Kristoffer på info@wedotravel.se .

Vår bas är det 4* familjeägda boutiquehotellet Marco Polo som ligger precis vid vattnet och erbjuder magiska solnedgångar. Vi njuter av fantastisk mat på hotellets restaurang direkt vid vattnet. Hotellet har ett relaxcenter med ett välutrustat gym, jacuzzi och bastu, avkopplingsrum, 2 solterrasser med fantastisk utsikt och en utomhuspool. 

Vi hjälper dig gärna om du vill planera ytterligare aktiviteter under denna vecka. Det finns mycket att hitta på för den som så önskar, till exempel; löpning, vindsurfing, mountainbike, vandringar, båtturer, besök på vingårdar, utflykter till Hvar och Brac eller Korcula etc. 

I byn Gradac, ca 5 min promenad från hotellet finns uttagsautomater. 

Maten på hotellet har stor variation. Vi kommer att njuta av färgstark frukostbuffé och middag på hotellets restaurang direkt vid vattnet som numera även är med i Michelinguiden! Önskemål gällande specialkost kan tillgodoses, men var snäll och meddela oss när du gör din anmälan.

Om du vill ha en yogamatta att yoga på behöver du ta med en. Det finns reseyogamattor som är lättare att ta med.

Har du övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail: isabella@wingsbybella.com
Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Det är många nybörjare på vandring som följer med på vårt retreat. Du behöver klara av 5km promenad för att följa med ut på vandringsturerna. Vi anpassar vandringen efter gruppen och har flera kortare vandringar samt någon lite längre tur.

Vi kommer under veckan att fokusera på ditt rörelsemönster och hjälpa dig att förbättra ditt gångsteg som också hjälper dig när du tar dig ut på vandringsturer.

Vi anpassar vandringsturerna efter gruppen. Du som vandrar regelbundet kommer få med dig nya tekniktips, tankar och övningar som kommer att göra vandringen så mycket roligare. Dessutom får du en personlig analys av ditt rörelsemönster och tekniktips. Det finns även möjlighet att ge sig ut på längre vandringsturer. 

Yogan blir vårt sätt att mjuka upp kroppen, hitta kontakt med andetaget och lära känna kroppen. Du behöver inte ha någon som helst yogavana för att vara med. Det är många deltagare på våra retreat som aldrig har yogat tidigare. 

Du kommer få prova på AntiGravity om du vill. Retreatet är anpassat både för dig som aldrig provat AntiGravity® Aerial Yoga, såväl som för dig som brukar flyga i AntiGravity®-hammocken. 

Under retreatet kommer du att få ta del av inspirerande workshops - Andnings- och rörlighetsövningar och en introduktion till AntiGravity Aerial Yoga och löpning om du önskar (tillval) såväl som meditation - Fundamentala och livsbejakande morgonsekvenser i yoga som du kan ta med dig hem - Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster - Vitala övningar för att förbättra styrka, flexibilitet, balans. Vi gör också dagsvandringar tillsammans i magisk natur. 

Du bokar genom bokningssidan. Anmälan är bindande. Anmäl gärna kostpreferenser samt din erfarenhet av yoga och vandring när du bokar samt om du är intresserad av löpning. 

Halvpension, boende och transfer i Kroatien ingår om du bokar de föreslagna flygen. Vi hjälper dig även att boka flyg.  Behöver du en anslutning hjälper vi dig med en sådan.

Direktflyg:

Direktflyg:

Arlanda - Dubrovnik

FLYGTIDER

NORWEGIAN
16 OKT ARLANDA 06:45
DUBROVNIK 09:40 

RYANAIR
23 OKT DUBROVNIK 16:50

ARLANDA 19:55

Har du andra flygplatsönskemål, kontakta Kristoffer på info@wedotravel.se .

14 975 kr inklusive del i dubbelrum, halvpension, aktiviteter enligt dagsprogram, samt transfer mellan hotell och flygplats i Kroatien. Vi hjälper dig att boka flyg till självkostnadspris. Enkelrumstillägg: 3000kr

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75