NYBÖRJARKURS – I ANTIGRAVITY –  16 april 17-19:30

AntiGravityHAMMOCKAR

AntiGravityhammocken är yogagungan med oändliga användningsområden.

Vill du börja dagen med en meditation eller avsluta den med en avslappning i AntiGravityhammocken i ditt eget hem?

AntiGravityhammocken är optimerad för din hälsa. Att investera i en egen möjliggör oändliga användningsområden hemma, på gymmet eller utomhus.

gold_hammocks_bg

Välj den färg som du dras till mest!

beställ din personliga hammock

AntiGravity Hammock

FÄRG - GULD

AntiGravity Hammock

FÄRG - MÖRKLILA

AntiGravity Hammock

FÄRG - JADE

7 saker som jag älskar med AntiGravityhammocken

Hammock-cocoon

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna!

  • En yogagunga kan antingen hjälpa eller stjälpa dig i din praktik. AntiGravityhammocken kommer att assistera dig när du rör dig i tyget i allt från säkerhet och komfort till prestation. Andra produkter med lägre kvalitet kommer att göra det motsatta. 

 

AntiGravityhammocken är tillverkad av ett egenutvecklat material som varken är återanvänt fallskärmsmaterial eller siden. Vävningen är gjord för att skapa rätt balans mellan anspänning och stretch. Materialet är hållbart, går lätt att tvätta och kan enkelt packas ihop om du vill ta med den på din resa då den väger endast 1 kg. 

AntiGravityhammocken utvecklas i samklang med själva tekniken och har därför den optimala storleken för såväl träning, lek och avslappning. Andra hängmattor kan istället begränsa vad du kan göra. AntiGravityhammocken är designad för att du ska ha oändliga möjligheter till rörelse och stillhet i den. 

 

Om du deltar i någon form av aerial fitness eller aerial yoga-klass, hjälper AntiGravityhammocken dig att få en bättre upplevelse. Hammockens specialdesignade tyg optimerar komfort och stöd, så att du lättare kan förflytta dig mellan positioner, men även komma djupare in och hålla i positioner längre.

Ja.

Höjden på AntiGravityhammocken är enkel att justera, så du inte blir låst i en position. Samma hammock kan användas på olika höjder. Den kan användas av både vuxna och barn eftersom den är lätt att justera.

 

Ja.

Den hållbara specialtyget kan tvättas i maskin med milt tvättmedel i 30 grader. Torka den i torktumlare på låg värme eller låt den torka upphängd i 24h. Din AntiGravity hammock håller för många års användning.  

Ja.

AntiGravityhammocken är enkel att sätta ihop och hänga upp. Hammock-kitet inkluderar högkvalitativa black diamond certifierade tillbehör såsom band att knyta ihop hammocken med, karbinhakar och band att hänga upp den i. Dessutom finns steg-för-steg-instruktioner som är lätta att följa. Hammocken kan hängas upp inomhus eller utomhus, med en takkonstruktion, i dörrkarm eller fristående ram.

 

För att få bästa komfort behöver du placera krokarna i taket med 50 cm avstånd. Har du betongtak finns det två lösningar. Antingen köper du trapetskrokar och expanderpluggar eller så köper du expanderbultar med en ögla. Viktigt att tjockleken är minst M10 och en längd på minst 10 cm, men vi rekommenderar M12. För andra taklösningar kontakta din lokala hantverkare

Vi rekommenderar 3,25 meter i takhöjd för bästa upplevelse. Vanlig takhöjd mellan 2,60-3.0 m fungerar också bra. Som lägst är rekommendationen 2,40m, men vi vet att kortare personer även använt den på 2,2m.

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail: isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

KONTAKTA OSS

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm
 

isabella@wingsbybella.com

+46 793 02 59 75