VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

COACHING

ALIVE - LIVE LIKE YOU MEAN IT!

Coaching_bild1

GENOM COACHING...

Genom coaching skapar vi tillsammans utrymme för dig att börja lyssna till och förstå dina behov och din längtan. Vi utforskar nya perspektiv, frigör blockeringar och skapar tillåtande strukturer så att du kan känna dig fullt levande och vital.

Som holistisk coach ser jag människor som har övergivit sin kropp, som stängt av helt - som varken tillåter sig att känna känslor, vara i kroppen eller njuta av livet. Människor som är uppätna av sitt jobb i ekorrhjulet. För många fortplantar sig stressen i kroppen som smärta eller stelhet. Ofta börjar problemet i fötter som gått i trånga moderna skor. Är du redo att flytta in i din kropp på riktigt igen?

Coaching_bild2

MOVE EMOTIONS THROUGH YOU

Med praktiska övningar och holistiska verktyg hjälper jag mina klienter att återskapa kontakt med kroppen och levandegöra känslor. Vi börjar i fötterna för att sedan djupdyka i områdena rörelse, andning, kost, sömn och återhämtning. Jag erbjuder fot-och-rörelseanalyser och coachingpaket från 4 tillfällen upp till ett helt år. Du träffar mig antingen online eller under ett personligt möte. Jag guidar dig igenom transformerande upplevelser och skräddarsyr program som stöttar och hjälper dig att flytta in i din kropp på riktigt igen - vital och fullt levande!

Upptäck mer om mig och Wings by Bella
på sociala medier, följ mig gärna!

Fot- och rörelseanalys
- Nulägescheck för dina fötter

Har du ont i foten? Eller är du nyfiken på hur dina fötter egentligen mår?
Dina fötter är basen till all rörelse med kroppen. Med varje steg landar du på foten. Av denna anledning är det av största vikt att dina fötter mår bra och är fullt fungerande för din hälsa och ditt välmående. På en analys testar vi funktionen i dina fötter med hjälp av ett fotavtryck. Vi kikar även på din hållning, balans och rörelsemönster utifrån ett naturligt perspektiv. Du lämnar analysen med en ökad medvetenhet om dina fötter, kropp och hälsa.

COACHING
- FÖR DIG MED SMÄRTA I FÖTTERNA ELLER KROPPEN

Har du ont i fötterna? Eller har du smärta i knä, höft eller rygg?
Smärta i kroppen kan bero på din hållning, hur du går och vilka skor du har på fötterna. Fötterna använder vi dagligen, men hur ofta ger vi dem den uppmärksamhet som de förtjänar? En funktionell fot är vital för att hela kroppen ska må bra. Boka in dig på 4 tillfällen fotcoaching där vi bygger styrka i foten och du får en förståelse för hur din fot och kropp kan må bättre. Du lär dig att mjukgöra och frigöra foten istället för att du kontrollerar och håller fast den. Du lämnar fotcoachingen med enkla träningsövningar och en större medvetenhet om dina fötter och ditt välmående.

Löpanalys
- få ett lättare, snabbare och skonsammare löpsteg

Har du funderat på hur du springer?
När du springer belastar du kroppen upp till 4 gånger så mycket som vid gång. Den kraften fortplantar sig upp i kroppen i varje fotisättning. Kroppen har en inbyggd förmåga att stötdämpa, stabilisera och fördela dessa krafter när du springer. Frågan är om låter din kropp röra sig i samklang med dessa krafter eller inte? På en löpanalys gör vi en videoanalys där vi tillsammans kikar på din löpteknik och jag ger dig enkla tips på hur du kan förbättra din löpteknik genom din hållning, fotisättning och stegfrekvens. Du lämnar analysen med en ökad medvetenhet om dina fötter, naturlig löpning och hälsa.

Löpcoaching
- Bli en lättare, snabbare, och skadefri löpare

Börjar löprundorna kännas tunga och tråkiga? Har du smärtor när du springer? Eller är du nybörjare på löpning och vill lära dig att springa skonsamt?
När du springer med rätt rörelsemönster får du ett lättare och snabbare löpsteg som gör löprundan så mycket roligare. Dina fötter är gjorda för att studsa. När du hittar ett tempo eller kadens i fötterna som ligger runt 180 bpm får du tillgång till en energibesparande resurs, nämligen dina senor. Förutom att lära dig om naturlig löpning och fötter kommer du även att lära dig att andas på ett medvetet sätt och skapa mer rörlighet i kroppen utan att stretcha. Boka in dig på 4 tillfällen löpcoaching och jag garanterar att du kommer att vara en bättre löpare, med ett starkare självförtroende för din löpning, som kommer att synas när du springer!

Som holistisk coach ser jag människor som har övergivit sin kropp, som stängt av helt - som varken tillåter sig att känna känslor, vara i kroppen eller njuta av livet. Människor som är uppätna av sitt jobb i ekorrhjulet. För många fortplantar sig stressen i kroppen som smärta eller stelhet. Ofta börjar problemet i fötter som gått i trånga moderna skor. Är du redo att flytta in i din kropp på riktigt igen?

Hållning och rörlighet
- för en hållbar och skadefri kropp

Känner du dig stel och spänd i kroppen och du blir inte rörligare hur mycket du än stretchar?
Att hitta kontakt med mjuka organiska rörelser i kroppen gör att du aldrig mer kommer behöva stretcha i ditt liv igen. Genom en stabil hållning och mer rörlighet i kroppen, slipper du att överkompensera och rätt muskel gör sitt jobb. Hållningen börjar i fötterna. Starka och elastiska fötter och en stortå som gör sitt jobb. Under 4 tillfällen baserat på Alexanderteknik, Postural träning och Yoga lär du dig att förlänga, mjukgöra och frigöra kroppen istället för att du kontrollerar och håller fast den. Du lämnar coachingen med en större medvetenhet om dina fötter, din hållning och hälsa.

Rörelsecoaching
- Släpp på spänningar i kroppen

Har du funderat på hur du rör dig i vardagen?
Spänner du dig i rygg, nacke, axlar eller bålen omedvetet som skapar anspänning i hela ditt rörelsemönster. En hållbar kropp börjar i dina fötter. Din gångstil kan jobba för dig eller emot dig - skapa mjukhet eller ännu mer anspänning i kroppen. Under 4 tillfällen rörelsecoaching uppgraderar du din hållning, gång och rörelse baserat på Alexanderteknik, dans-och rörelseterapi och Postural Träning. Du återskapar kontakt med ditt naturliga lustfyllda och energibesparande rörelsemönster. Du lämnar coachingen med en ökad medvetenhet om hur dina vardagliga rörelser påverkar din kropps potential och tillit till kroppens egen förmåga att läka.

Yogaprogram
- för dig som tycker yoga är svårt och inte för dig.

Yogan är till för att landa i kroppen och göra dig mjukare, men jag har under mina år som yogalärare märkt att många som provar yoga upplever det motsatta. De saknar rörlighet eller styrka till att göra alla rörelser fullt ut. Det gör yogan alldeles för ansträngande och de flesta ger upp innan de ens har nått till allt det som är bra med yoga. Under 4 tillfällen hjälper jag dig att mjukna med yoga så att du aldrig mer kommer behöva stretcha i ditt liv igen. Du lämnar coachingen med ett skräddarsytt yogaprogram baserat på den träning/rörelse du har i ditt liv och med en större medvetenhet om dina fötter, andning och yoga.

Som holistisk coach ser jag människor som har övergivit sin kropp, som stängt av helt - som varken tillåter sig att känna känslor, vara i kroppen eller njuta av livet. Människor som är uppätna av sitt jobb i ekorrhjulet. För många fortplantar sig stressen i kroppen som smärta eller stelhet. Ofta börjar problemet i fötter som gått i trånga moderna skor. Är du redo att flytta in i din kropp på riktigt igen?

Boka mig som PT
- En funktionell kropp

Vill du ha en kropp som håller hela livet?
Genom att träna funktionellt utifrån kroppens förutsättningar uppgraderar du hela din kropp och all annan form av träning åker snålskjuts. Vi utgår från en stabil hållning och skapar mer rörlighet i kroppen så att du slipper att överkompensera och rätt muskel gör sitt jobb. Under 4 tillfällen får du redskapen och förståelsen för hur din kropp kan röra sig mjukt och följsamt. Du bygger stabilitet, styrka och balans utifrån det som är naturligt för kroppen. Du lämnar coachingen med ett skräddarsytt program baserat på den träning/rörelse du har i ditt liv och med en större medvetenhet om dina fötter, kropp och hälsa.

ANTIGRAVITY PT
- mjuka upp stela höfter och sträck ut ryggen

Har du en kropp som är stel eller gör ont? Eller vill du skapa välmående och balans i kroppen?
Under en PT-session i AntiGravity hjälper jag dig att hitta balans och styrka men framförallt rörlighet i kroppen genom att komma åt muskler på djupet och sträcka ut kroppen. Du får känna de välgörande effekterna av inversioner, uppmjukning av muskulatur, ledmobilisering, undulation och flytande avslappning. Du lämnar coachingen med en mjukare och skönare känsla i kroppen och en större medvetenhet om din kropp och en tillit till kroppens egen förmåga att läka.

Upptäck mer om mig och Wings by Bella
på sociala medier, följ mig gärna!

Känslocoaching

- Move Emotions through you

Är känslor något som du begravt djupt inom dig? Eller blir du uppäten av dina känslor?
Hur mycket du än tror att du tar logiska beslut, fattas alla dina beslut baserat på en känsla. Vi är alla känslovarelser och vi upplever känslor i våra kroppar. En känsla varar ungefär 90 sekunder. Vi alla hanterar känslor olika - genom att explodera, ignorera eller springa därifrån. Många av oss har genom terapi, mental träning eller meditation lärt oss att pausa, ta några djupa andetag och sedan välja hur vi tar emot känslan. Men ofta räcker det inte att bevittna i huvudet. Det handlar om att känna känslan fullt ut i kroppen och med kroppen utan att den blir destruktiv och du drunknar i den. Genom känslocoaching lär du dig bevittna känslor med kroppen istället för med huvudet. Du lär dig röra allt från sorg och ilska till glädje och nyfikenhet genom kroppen utan att hålla tillbaka. Jag är ditt vittne och coachar dig så att du får uppleva känslor inifrån din kärna baserat på tekniker från dans-och rörelseterapi.

ALIVE - 1 år holistisk hälsocoaching

- Uppgradera dig själv

Är du trött men ändå igång? Behöver kroppen vila, men hjärnan kör på högvarv. Känner du igen bilden som jag målar upp? När jakten på att hela tiden prestera mer och nå högre börjar göra ont i kroppen. När något har börjat skava i den tillvaro som du befinner dig i. När du varken känner glädje eller lust till livet längre utan endast olika lager av måsten och uppgifter som ska lösas. När du är rastlös och kan inte finna ett lugn i dig själv eftersom du hela tiden befinner dig i nästa steg. När kroppen varken ser ut eller känner sig vital längre. Frågan är: Är du trött på att inte räcka till? Med ALIVE metoden får du verktyg till att prioritera dig själv så att energin varar hela dagen. Under 1 års tid djupdyker vi i dina behov och din längtan och uppgraderar dig. Vi återskapar kontakt med kroppen och undersöker nyfiket nya vanor kring kost, rörelse, sömn, återhämtning, yoga och andning. Med 1 år holistisk hälsocoaching slutar du jaga din dag och istället skapar din dag.

BACK TO TOP

Kontakta oss

Kontaktformulär

Nyhetsbrev

isabella@wingsbybella.com

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75