NYBÖRJARKURS I ANTIGRAVITY  7/10 | kl 10-14:00

ANTIGRAVITY AERIAL KIDS

- som superhjältar i luften får barn lära känna sin egen kropp, utveckla sin kreativitet och växa emotionellt.

Vill du ge ditt barn en spännande och utvecklande aktivitet som samtidigt främjar deras fysiska styrka, kreativitet och självförtroende?

Med AntiGravity Aerial Kids ger du barn möjligheten att upptäcka världen av luftakrobatik och yoga på ett lekfullt och säkert sätt. De utforskar och utvecklar sina fysiska förmågor samtidigt som deras kreativitet får blomstra. Genom att kombinera element från gymnastik, dans, yoga, rytmik, mindfulness och luftakrobatik i en lekfull och säker miljö, får barnen möjlighet att stärka sina muskler, förbättra balansen och öva på koordinationen utan krav och prestation.

Stärker barnets självkänsla i en kreativ, trygg och säker miljö.

Utgår från barnets nyfikenhet och fantasi.

Introduktion till medveten närvaro i en lekfull miljö.

Varför är aerial kids
en fantastisk träningsform för alla barn?

Boka in ditt barn på nybörjarkurs i aerial kids på 3 tillfällen

Välj mellan: endast barn eller barn + vuxen

Köp en hammock och låt barnet utforska hemma.

Med barnets fantasi och kreativitet i fokus

Nybörjarkurs i AERIAL KIDS 5-6 ÅR

Under 3 tillfällen ges barn möjligheten att växa tillsammans med andra barn i luften. Vi låter barnets inneboende nyfikenhet och fantasi flöda och engagerar hela barnet - kropp, sinne och själ. Genom att gunga, snurra, klättra, flyga, hänga uppochner (och mycket mer), skapar barn sina egna unika uttryck - genom kroppen och rösten.

Aerial_kids_2

Nybörjarkurs i AERIAL KIDS 7-11 ÅR

Under 3 tillfällen ges barn möjligheten att växa tillsammans med andra barn i luften. Vi låter barnets inneboende nyfikenhet och fantasi flöda och engagerar hela barnet - kropp, sinne och själ. Genom att gunga, snurra, klättra, flyga, hänga uppochner (och mycket mer), skapar barn sina egna unika uttryck - genom kroppen och rösten.

Aerial_kids_3

Nybörjarkurs i AERIAL KIDS
BARN OCH VUXEN

Skapa magi tillsammans med ditt barn - en unik och minnesvärd aktivitet som stärker banden mellan er! Inga förkunskaper krävs. Här ges ni möjlighet att stötta och inspirera varandra och låta era konstnärliga sidor blomstra tillsammans. Ni fördjupar ert band och skapar minnen som varar livet ut. Kom och dela glädjen av lek i luften och se hur ni kan växa och utvecklas som en sammansvetsad duo.  

Aerial_kids_4

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna!

Det fina med AntiGravity är att alla kan vara med. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, ung eller äldre, kan du dra nytta av att prova på AntiGravity. AntiGravityhammocken tål 500 kg dynamisk vikt. Det är en träningsform som ger dig möjlighet att utforska din kreativitet och utmana dig själva på nya sätt. Instruktören anpassar övningarna till varje individs behov och alla får känna sig som luftakrobater på sin nivå. Har du något som skaver i kroppen, fråga oss. AntiGravity kan modifieras efter din kropp. 

 

AntiGravity ger dig möjlighet att utforska dina fysiska förmågor på ett lekfullt sätt. Genom att prova på dessa nya rörelser och kliva ur din komfortzon blir du modig och får uppleva kraften av att lyckas med något som du inte trodde var möjligt. 

Våra kroppar matas med så mycket intryck och stress varje dag. AntiGravity Aerial Yoga erbjuder en möjlighet att koppla av, släppa på stress och fokusera på att hitta närvaro och kontakt med kroppen och andetaget. Att sväva i luften och känna tyngdlösheten bidrar till en känsla av lätthet och lugn. En stund i AntiGravityhammocken blir en välbehövlig paus där ni får leka i luften.

När du bokar in dig väljer antingen en 4h-kurs på en helgdag eller en 2,5h kurs på en vardagskväll. Innan kursen börjar, kommer instruktören att introducera dig till hammocken, “yogagungan”, och gå igenom säkerheten så att du känner dig  bekväm och trygg. Vi börjar nybörjarkursen med en svävande meditation. Sedan mjukar vi upp kroppen, provar på att hänga uppochner och andra yogarörelser i en lekfull och avspänd miljö. Stundtals kommer ni att känna er som luftakrobater. Nybörjarkursen avslutas i en flytande avslappning i “Cocoon”.

Du har två möjligheter beroende vilken dag i veckan som passar dig bäst. Båda kurserna lär dig grunderna i AntiGravity och förbereder dig för fortsatta klasser i AntiGravity. 

2,5h-kursen (17:00-19:30 en vardagskväll) 

Vi börjar kvällen med en nybörjarklass i AntiGravityhammocken. Pausar med te och nybakt glutenfritt bröd. Därefter avslutar vi kvällen med AntiGravity Cocooning, en mjuk och avslappnande stund i hammocken där du flyter genom luften i rörelser som mjukar upp hela ryggraden, höfterna och bindväven i kroppen. För dig som känner till Yoga Nidra är detta en Yoga Nidra där du befinner dig i ”Cocoon”.

4h-kursen (10:00-14:00 en helgdag)

Under dagen för du prova en nybörjarklass i AntiGravity Yoga samt en klass i AntiGravity Yin, som är en mjuk och avslappnande klass där du flyter genom luften i rörelser som öppnar upp hela ryggraden, höfterna och bindväven i kroppen. En härlig brunch i form av en overnight oat med tillbehör ingår (vegansk, laktos-och glutenfri) och du har möjlighet att ta ett bad i varmare eller kallare vatten. 

Eftersom vi hänger uppochner rekommenderar vi att du varken kommer med en helt tom mage eller en proppfull mage. Det kan vara bra att ha ätit senast 1,5h innan själva aktiviteten. 

 

För att det ska bli lätt att röra sig i hammocken är det viktigt att du plockar av dig alla smycken. Ta på dig en T-shirt (kort ärm, ej linne) och tights utan dragkedjor. Du är barfota eller har på dig “sticky socks”. Byt gärna om innan då vi har begränsat med utrymme för omklädnad. 

Efter nybörjarkursen är du redo för att boka in dig på våra löpande AntiGravityklasser för nybörjare på vår studio Cocoon. Några som vi rekommenderar är AntiGravity Aerial Yoga 1, AntiGravity Yin och AntiGravity Cocooning. 

Det kostar 690kr för 2,5h-kursen och 990kr för4h-kursen . 

Ja, nybörjarkursen kan hållas på engelska. Instruktören anpassar efter gruppen. 

Cocoon Stockholm är Stockholms enda Aerial Yoga studio. Vår studio är belägen på Stora Essingen. Adressen är Segelbåtsvägen 7. Från vår Rooftop-terrass på femte våningen har du en magnifik utsikt över Mälaren.

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

KONTAKTA OSS

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm
 

isabella@wingsbybella.com

+46 793 02 59 75