VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

AntiGravity Aerial Yoga

Studio Cocoon – Stockholm

En lekfull form av yoga i luften där du får chans att landa i kroppen

UTFORSKA VÅRA AERIAL YOGA-KLASSER

Är du nybörjare och besöker oss för första gången?

ANTIGRAVITY AERIAL YOGA 1

FÖRDJUPA DIG I GRUNDERNA I AERIAL

 

Upptäck luften när du fördjupar dig i grunderna i aerial yoga. Känn dig trygg i att hänga uppochner och smaka på lekfulla rörelser i luften. Landa mjukt i kroppen och njut av flytande avslappning- allt på din nivå!

 

 

 

 

ANTIGRAVITY YIN

FÅ TERAPEUTISKA EFFEKTER AV INVERSIONER UTAN ATT HÄNGA UPPOCHNER

 

Njut av mjuka rörelser i luften, 10-15 cm från marken, flytande avslappning och svävande meditationer som öppnar upp din ryggrad, bäcken, höfter och bindväv – allt på din nivå. Upptäck hur kroppen läker från stress och smärta.

ANTIGRAVITY COCOONING

EN POWERNAP SOM GER DIG EN ENERGIBOOST OCH FOKUS

 

Zooma ut en stund, låt hjärnan pausa och ge dig själv en välbehövlig paus flytandes i luften under en guidad djupavslappning – en Yoga Nidra omfamnad i en “Cocoon”. Vakna upp, utvilad och påfylld med ny energi och livskraft.

 

 

 

 

ANTIGRAVITY AERIAL YOGA 1.5

FÖR DIG SOM KÄNNER DIG HELT TRYGG MED ATT HÄNGA UPPOCHNER

 

Känn bubblande energi när du utför yogaövningar som kändes omöjliga på yogamattan. Låt lusten leda dig och smaka på lekfulla rörelser i luften där du använder dina muskler på nya sätt.

ANTIGRAVITY AERIAL YOGA 2

UPPTÄCK DINA VINGAR PÅ RIKTIGT!

Lek dig till nya förmågor när du utforskar luften genom flygande asanas och vinyasas där du når djupare in i positioner med stöd av hammocken. Känn dig som en luftakrobat när du testar nya flips and tricks.

 

 

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna!

Det fina med AntiGravity är att alla kan vara med. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, ung eller äldre, kan du dra nytta av att prova på AntiGravity. AntiGravityhammocken tål 500 kg dynamisk vikt. Det är en träningsform som ger dig möjlighet att utforska din kreativitet och utmana dig själv på nya sätt. Instruktören anpassar övningarna till varje individs behov och alla får känna sig som luftakrobater på sin nivå. Har du något som skaver i kroppen, fråga oss. AntiGravity kan modifieras efter din kropp. 

AntiGravity ger dig möjlighet att utforska dina fysiska förmågor på ett lekfullt sätt. Genom att prova på dessa nya rörelser och kliva ur din komfortzon blir du modig och får uppleva kraften av att lyckas med något som du inte trodde var möjligt. 

Våra kroppar matas med så mycket intryck och stress varje dag. AntiGravity Aerial Yoga erbjuder en möjlighet att koppla av, släppa på stress och fokusera på att hitta närvaro och kontakt med kroppen och andetaget. Att sväva i luften och känna tyngdlösheten bidrar till en känsla av lätthet och lugn. En stund i AntiGravityhammocken blir en välbehövlig paus där du får leka i luften.

Innan klassen börjar, kommer instruktören att introducera dig till hammocken, “yogagungan”, och gå igenom säkerheten så att du känner dig  bekväm och trygg. Vi börjar klassen med en svävande meditation. Sedan mjukar vi upp kroppen, provar på att hänga uppochner och andra yogarörelser i en lekfull och avspänd miljö. Stundtals kommer ni att känna er som luftakrobater. Klassen avslutas i en flytande avslappning i “Cocoon”.  

Du har flera möjligheter. Är du nybörjare rekommenderar vi att du provar AntiGravity Aerial Yoga 1, AntiGravity Yin eller AntiGravity Cocooning. För att prova AntiGravity Yoga 1,5 behöver du ha gått på minst 5 st nybörjarklasser. Du behöver även känna dig trygg med att hänga uppochner. AntiGravity Aerial Yoga 2 är för dig som är van flygare och vill flyga ännu högre. 

Eftersom vi hänger uppochner rekommenderar vi att du varken kommer med en helt tom mage eller en proppfull mage. Det kan vara bra att ha ätit senast 1,5h innan själva aktiviteten. 

För att det ska bli lätt att röra sig i hammocken är det viktigt att du plockar av dig alla smycken. Ta på dig en T-shirt (kort ärm, ej linne) och tights utan dragkedjor. Du är barfota eller har på dig “sticky socks”. Byt gärna om innan då vi har begränsat med utrymme för omklädnad. 

En drop-in biljett kostar 299kr och 10-klippkort kostar 2500kr. 

Ja, klasserna kan hållas på engelska. Instruktören anpassar efter gruppen. 

Cocoon Stockholm är Stockholms enda Aerial Yoga studio. Vår studio är belägen på Stora Essingen. Adressen är Segelbåtsvägen 7. Från vår Rooftop-terrass på femte våningen har du en magnifik utsikt över Mälaren.

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75