VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

Vandring och Yogahelg
på Västkusten

22 - 25 aug 2024
Sweden

Upplev lägerkänsla på Tjörn
i naturskön västkustmiljö där du flödar med din egen rytm.

Days
Hours
Minutes

Behöver du en paus från vardagen med både rörelse och stillhet?

Upptäck västkustidyllen på Tjörn, där kroppen kan ta en paus från vardagen som får hjärnan att finna ett lugn. Under en långhelg kopplar vi bort kraven och låter kroppen mjukna med yoga med havsutsikt och vandring i häpnadsväckande natur.
Ta en paus från vardagen & hitta ditt inre lugn med välgörande morgonyoga. Väck kroppen med vandring i häpnadsväckande natur, där du återskapar kontakten med din inre rytm.

Upplev en unik kombination av äventyr och inre lugn på vår Yoga -och Vandringhelg där du fördjupar kontakten till både vår jord och din inre kärna.

Vandring Yoga Tjörn
Vandring Yoga Tjörn
Vandring Yoga Tjörn
Vandring Yoga Tjörn
Vandring Yoga Tjörn
Vandring Yoga Tjörn
Vandring Yoga Tjörn
Vandring Yoga Tjörn

Är du nyfiken, kan du också prova på att lära dig springa lättare och mer skonsamt, lära dig mer om fötter och prova på medveten andning och flytande avslappning i luften med AntiGravity Aerial Yoga.

Vill du vandra längs västkustens klippor, utforska orörd natur och landa i kroppen?

Följ med oss en av västkustens vackraste platser, Tjörn, omgiven av klippor och vatten. Utforska natursköna vandringsstigar som tar dig längs vidsträckta vyer, vacker skog och spektakulära vyer i naturreservat. Väck kroppen med välgörande morgonyoga, mjuka andetag och ett morgondopp i det blå.

1. Boka in dig

2. Packa din resväska

3. TILLÅT DIG SJÄLV ATT PAUSA OCH SKAPA PLATS FÖR DINA VERKLIGA BEHOV

Tjörn hotell
Tjörnsbron
Tjörn skogspromenad
Tjörn kustområde

Vår bas är Tjörnbro Arena med havet och naturen som närmsta granne mitt i fantastiska Bohuslän.

Det är en inspirerande plats där barn, tonåringar och vuxna kan bo, få frisk luft, träna, ha kul, äta och röra på sig. Vi bor i nyrenoverade hotellägenheter och äter mat från prisbelönta kockar på hotellets restaurang eller utomhus vid havet. Tjörnbro Arena har ett välutrustat funktionellt gym, tempererad utomhuspool med solterrass och bastu, utomhusrigg, trampolinpark och sköna hängområden.

En dag på Vandring - och Yogahelgen
Mjukstart på dagen

Vi börjar dagen med att andas in morgonen och väcker kroppen med mjuk rörelse inifrån och ut. Vi sätter intentionen för dagen och njuter av ett uppdukat frukostbord med allt kropp och själ kan önska sig.

Tjörn
MeTime

Vi pausar med en näringsfylld lunch och låter vårt sinne hitta ett inre lugn med poolhäng eller havsbad. På eftermiddagen utforskar vi Tjörn och det närliggande naturreservatet till fots genom skog och längs vidsträckta klipplandskap.

Tjörn
Landa i kroppen

Som avslutning på dagen äter vi en färgsprakande middag tillsammans. I tacksamhet avslutar vi dagen med att andas under stjärnorna, i bastun eller mediterar i solnedgången.

Tjörn

Vandring- och Yogahelgen inkluderar:

  • Eget rum i nyrenoverade trerumslägenheter med delad toalett på Tjörnbro Arena. Vill du ha en hel lägenhet för dig själv är tillägget 1000kr.

  • Ljuvlig frukostbuffé, lunch och middag lagad av prisbelönta kockar.

  • Tillgång till Tjörnbro Arenas tempererade utomhuspool med solterrass och bastu, trampolinpark, välutrustat funktionellt gym, utomhusrigg och sköna hängområden.

  • Mindfulness, yoga och medvetna andetag med havsutsikt.

  • Guidade vandringsturer i naturreservat, längs havet och klipplandskap.

  • Om så önskas, AntiGravity Aerial Yoga, workshop om fötter och löpning.

Vem är Isabella Habijan?

Isabella är den funktionella fotspecialisten, löpcoachen, hälso-och livsstilsterapeuten, yogaläraren och dans-och rörelseterapeuten som älskar att “blåsa liv” i människor. Med lång erfarenhet inom områden som fötter, träning, stress och mindfulness och som holistisk coach/PT hjälper Isabella dig att börja prioritera dig själv, din kropp och dina behov. Genom personlig hälsocoaching skapas viktiga byggstenar för din mentala-, emotionella- och fysiska hälsa – allt från rörelse och näring till sömn och avslappning. Vi börjar i fötterna och tillsammans bygger vi en grund för en vital kropp, ökar din mentala energi och skapar en emotionell balans som leder till en hållbar hälsa.

Vem är Sebastian Se?

Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och professionell coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

I resväskan hem har du en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten.

I samarbete med

Maila isabella@wingsbybella.com så hjälper vi dig att finna någon att bo med. Du kan även boka singelrum. Vill du ha en hel lägenhet för dig själv är tillägget 1000 kr

Du behöver boka transport till och från Tjörnbro Arena. Bussar går från Göteborg central till Myggenäs Korsväg (ca 50 min) Det går också att ta tåg till Stenungsund och sedan taxi. 

Vi bor bekvämt på Tjörnbro Arena som ligger vid precis vid vattnet. Här ingår all inclusive vilket betyder frukost, lunch och middag i form av varierade och trevliga frukostbufféer luncher och middagar. Njut vid hotellets utomhuspool och solstolar och bastu. På Tjörnbro Arena njuter du både av lugnet och aktiviteter.

Rum: Vi bor i stora ljusa trerumslägenheter med separata sovrum.

Vi hjälper dig gärna om du vill planera några andra aktiviteter under denna helg. På Tjörn finns mycket att hitta på för den som så önskar.

Maten på Tjörnbro Arena har stor variation. Vi kommer att njuta av färgstark frukostbuffé och en variationsrik lunch och middag tillagad av prisbelönta kockar. Önskemål gällande specialkost kan tillgodoses, men var snäll och meddela oss när du gör din anmälan.

Om du vill ha en yogamatta att yoga på behöver du ta med en. Det finns reseyogamattor som är lättare att ta med. 

Har du övriga funderingar eller önskemål?
Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Det är många nybörjare på vandring som följer med på vår vandring och yogahelg. Du behöver klara av 5km promenad för att följa med ut på vandringsturerna. Vi anpassar vandringen efter gruppen och har flera kortare vandringar samt någon lite längre tur. 

Vi kommer under helgen att fokusera på ditt rörelsemönster och hjälpa dig att förbättra ditt gångsteg som också hjälper dig när du tar dig ut på vandringsturer. 

Vi anpassar vandringsturerna efter gruppen. Du som vandrar regelbundet kommer få med dig nya tekniktips, tankar och övningar som kommer att göra vandringen så mycket roligare. Dessutom får du en personlig analys av ditt rörelsemönster och tekniktips. Det finns även möjlighet att ge sig ut på längre vandringsturer. 

Yogan blir vårt sätt att mjuka upp kroppen, hitta kontakt med andetaget och lära känna kroppen. Du behöver inte ha någon som helst yogavana för att vara med. Det är många deltagare på våra retreat som aldrig har yogat tidigare. 

Att delta på klasser i AntiGravity är valfritt. Helgen är anpassad både för dig som aldrig provat AntiGravity® Yoga, såväl som för dig som brukar flyga i AntiGravity®-hammocken. 

Under helgen kommer du att få ta del av inspirerande workshops - Andnings- och rörlighetsövningar och en introduktion till AntiGravity Aerial Yoga och löpning om du önskar (tillval) såväl som meditation - Fundamentala och livsbejakande morgonsekvenser i yoga som du kan ta med dig hem - Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster - Vitala övningar för att förbättra styrka, flexibilitet, balans. Vi gör också dagsvandringar tillsammans i magisk natur. 

Du bokar genom bokningssidan. Anmälan är bindande. Anmäl gärna kostpreferenser, din erfarenhet av yoga och vandring  samt om du är intresserad av löpning när du bokar.

Du behöver boka transport till och från Tjörnbro Arena. Bussar går från Göteborg central till Myggenäs Korsväg (ca 50 min) Det går också att ta tåg till Stenungsund och sedan taxi. 

4995kr inklusive eget rum i en trerumslägenhet med delad toalett, all inclusive med mat och aktiviteter enligt dagsprogram Vill du ha en hel lägenhet för dig själv är tillägget 1000 kr

BACK TO TOP

Kontakta oss

Kontaktformulär

Nyhetsbrev

isabella@wingsbybella.com

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75