VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

MÖHIPPA SUP YOGA
i stockholm på vattnet

Vid Långholmen Stockholm

Aktiviteten erbjuds
1/6 till 31/8

Alive-Blomman

PASSAR ALLA

Alive-Blomman

CERTIFIERAD BOARD YOGA INSTRUKTÖR

Alive-Blomman

Du väljer om du sitter eller står på SUP-brädan

Jag blev överraskad med SUP-yoga på min hippa!

Hanna Sparreman -2024

…annorlunda aktivitet som gjorde dagen lite extra trevlig!

Kan varmt rekommendera Bella som coach, mycket kompetent och härlig!

JAG VILLE GÖRA NÅGOT HÄRLIGT TILLSAMMANS MED MINA VÄNNER!

Agnes Hedeström

…att de skulle följa med på en SUP Yoga istället för presenter. Vilken härlig födelsedag i solen ute på brädan det blev! Bella tog emot oss och förklarade grunderna i paddling på land. Väl ute på vattnet gav Bella oss tips och råd. Vi provade på att paddla och praktiserade enkla yogapositioner och stillhet på brädan. En fantastisk kombination! Vi hade en underbar dag! Tre av oss blev så peppade att vi köpte egna brädor. Bella är kunnig, varm, inkännande och en fantastisk inspiratör.

Jag rekommenderar varmt att prova på SUP Yoga tillsammans med vänner och familj.

JAG VILLE GÖRA NÅGOT HÄRLIGT TILLSAMMANS MED MINA VÄNNER..

…och önskade mig att de skulle följa med på en SUP Yoga istället för presenter. Vilken härlig födelsedag i solen ute på brädan det blev! Bella tog emot oss och förklarade grunderna i paddling på land. Väl ute på vattnet gav Bella oss tips och råd. Vi provade på att paddla och praktiserade enkla yogapositioner och stillhet på brädan. En fantastisk kombination! Vi hade en underbar dag! Tre av oss blev så peppade att vi köpte egna brädor. Bella är kunnig, varm, inkännande och en fantastisk inspiratör. Jag rekommenderar varmt att prova på SUP Yoga tillsammans med vänner och familj.

Agnes Hedeström

Jag blev överraskad med SUP-yoga på min hippa.

Mycket rolig och annorlunda aktivitet som gjorde dagen lite extra trevlig! Kan varmt rekommendera Bella som coach, mycket kompetent och härlig!

Hanna Sparreman -2024

Möhippa SUP

En möhippeaktivitet som garanterat sätter nivån för framtida möhippor!

En upplevelse utomhus på SUP-brädan blir den ultimata överraskningen för den blivande bruden. Ni utforskar nyfiket enkla yogaövningar på brädan, lär er grunderna i SUP-paddling och provar på flytande avslappning - allt på gruppens nivå och i grunt vatten. Flytvästar finns tillgängliga.

Möhippa SUIP

Jag har själv planerat flera möhippor och vet att det är svårt att hitta den perfekta aktiviteten.

Det är svårt att välja något som…

- Är skoj och passar alla
- Bruden inte provat tidigare
- Lättillgängligt (innanför tullarna) och där allt är förberett

Alive-Blomman

1. Boka in SUP Yoga på er möhippa

Alive-Blomman

2. Välj den tid som passar er bäst.

Alive-Blomman

3. Upplev den bästa möhippan någonsin

Bekväma kläder att yoga i eller gärna en våtdräkt om du äger en.

Ett ombyte.

En varmare tröja till avslappning beroende på väder.

Solkräm, vattenflaska och solglasögon vid behov.

Det kostar 499kr/person. Minsta antal är 5 personer eller minimipris på 2500kr.

Inga förkunskaper krävs i yoga/träning eller tidigare brädvana. Ni kan vara totala nybörjare. Simkunnighet är dock ett krav. Brädorna tål en maxvikt på 130kg. 

SUP Yoga är en träningsform som ger er möjlighet att utforska er kreativitet och utmana er själva på nya sätt. Instruktören anpassar övningarna till varje individs behov och alla provar på övningar på sin nivå. Har du något som skaver i kroppen, fråga oss. SUP Yoga kan modifieras efter era kroppar. 

SUP Yoga-aktiviteterna anordnas tillsammans med vår partner Långholmen Kajak som ligger på Långholmen på Söder i Stockholm. Närmaste tunnelbana är Hornstull. 

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Att planera en minnesvärd möhippa kan vara en spännande uppgift, och att välja rätt aktivitet är avgörande för att skapa en oförglömlig upplevelse. SUP Yoga är en aktivitet som sticker ut och som ger en unik och upplyftande upplevelse för er möhippa eller gruppaktivitet.

 

Gemenskap och glädje: SUP Yoga ger er möjlighet att utforska era fysiska förmågor på ett lekfullt sätt. Genom att prova på dessa nya rörelser och kliva ur er komfortzon blir ni modiga och får uppleva kraften av att lyckas med något som ni inte trodde var möjligt. Ni stärks som grupp och känner en gemenskap som är oerhört värdefull inför brudens stundande bröllop, med arbetskollegorna eller som familj. Viktigt att lyfta är att det är inget krav att stå upp på brädan. Det går lika bra att göra övningarna på knä eller sittandes. 

 

Närvaro och avslappning: Möhippor är ofta fyllda med olika aktiviteter och det kan lätt bli svårt att hinna med allt. SUP Yoga erbjuder en möjlighet att koppla av, släppa på stress och fokusera på att hitta närvaro och kontakt med kroppen och andetaget. Att flyta fram på vattnet bidrar till en känsla av lätthet och lugn. En möhippa på SUP-brädan blir en välbehövlig paus där ni får leka på brädan på er individuella nivå.

 

Aktiviteten på brädan varar i en timme. Varje gruppaktivitet skräddarsys efter era preferenser och behov. Vi rekommenderar att ni bokar en nybörjarklass i SUP Yoga där ni får prova på enkla övningar på brädan och lära er paddla SUP.

Innan vi tar oss ut på vattnet, kommer instruktören att introducera er till brädan, förklara grunderna i SUP-paddling och gå igenom säkerheten så att alla känner sig bekväma och trygga med brädan. Detta tar 15 minuter. Hela aktiviteten tar totalt 75 minuter.

Vi börjar aktiviteten med att lägga i våra brädor och paddla en kort distans för att sedan “ankra” brädorna. När vi ankrat, börjar vi mjuka upp kroppen, lära känna brädan och vi provar på några enkla yogaövningar i en lekfull och avspänd miljö i den urbana naturen. Därefter får ni tillfälle att prova på att paddla - antingen ståendes, sittandes eller på knä. Aktiviteten avslutas i en flytande avslappning på vattnet.  

Efter själva aktiviteten kan ni även boka en 30 min fikastund med veganskt och glutenfritt fika och te - där ni kan dela era upplevelser och landa innan det är dags att dra vidare till nästa aktivitet. Detta för en kostnad av 100kr extra/person. 

Vi ber er vara på plats senast 10 minuter innan. 

Det finns förvaringsmöjligheter, men vi ansvarar inte för värdesaker. Det går att hyra drybag på plats. 

Simkunnighet är ett krav.

Maxvikt: 130kg

Nivå: Alla (Inga förkunskaper krävs i yoga/träning eller tidigare brädvana)

Ja, aktiviteten kan hållas på både engelska och svenska. Ni väljer det språk som passar er. 

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75