VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

AntiGravity Aerial Fitness

Studio Cocoon – Stockholm

Med AntiGravity Aerial Fitness leker du dig stark i luften

Är du redo att ta din träning till nya höjder?

AntiGravity® Aerial Fitness lyfter upp styrketräningen i luften. Med kroppen som redskap känner du dig som en luftakrobat.
Om du gillar funktionell styrketräning, Pilates, bodypump, TRX eller liknande är aerial fitness för dig!

Är du nybörjare och besöker oss för första gången?

Vad gör styrketräning i hammocken annorlunda jämfört med styrketräning på marken?

Upptäck mer om mig och AntiGravity Sweden
på sociala medier, följ mig gärna!

Utforska våra klasser!

AntiGravity Aerial Fitness 1

Nybörjarklassen som ger dig en boostUpptäck luften när du lär dig grunderna i aerial fitness. Smaka på lekfulla rörelser i luften - som du inte trodde var möjliga. Du får styrka, cardio och smidighet på köpet - allt som nybörjare.

 

 

 

 

AntiGravity Aerial Fitness 2

För dig som vill känna dig som en riktig luftakrobatUtforska luften med mer utmanande rörelser där du känner dig som en luftakrobat. Du kommer att flyga, gunga, bli starkare och mjukare, svettas och leka.

AntiGravity Pilates 1

Funktionell träning på en helt ny nivåMed hjälp av hammocken tar vi klassisk Pilatesträning till nya höjder. Med Pilatesövningar från bl a Pilates Mat och Reformer får du rätt teknik, förbättrar din flexibilitet och din hållning.

 

 

 

 

Bungee

Högintensiv fitnessträning i luftenBungee är högintensiv helkroppsträning i luften. Genom bungeen lägger du på en ny dimension av motstånd och aktiverar hela kroppen i t ex armhävningar, löpning, hopp och burpees. Vi erbjuder privata bokningar i liten grupp upp till 4 personer.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna!

Det fina med AntiGravity är att alla kan vara med. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, ung eller äldre, kan du dra nytta av att prova på AntiGravity. AntiGravityhammocken tål 500 kg dynamisk vikt. Det är en träningsform som ger dig möjlighet att utforska din kreativitet och utmana dig själv på nya sätt. Instruktören anpassar övningarna till varje individs behov och alla får känna sig som luftakrobater på sin nivå. Har du något som skaver i kroppen, fråga oss. AntiGravity kan modifieras efter din kropp. 

AntiGravity ger dig möjlighet att utforska dina fysiska förmågor på ett lekfullt sätt. Genom att prova på dessa nya rörelser och kliva ur din komfortzon blir du modig och får uppleva kraften av att lyckas med något som du inte trodde var möjligt. 

Våra kroppar matas med så mycket intryck och stress varje dag. AntiGravity Aerial Fitness erbjuder en möjlighet att mjuka upp kroppen, leka i luften och hitta närvaro. Att sväva i luften och känna tyngdlösheten bidrar till en känsla av lätthet och lugn. En stund i AntiGravityhammocken blir en välbehövlig paus där du får leka i luften.

Innan klassen börjar, kommer instruktören att introducera dig till hammocken, “yogagungan”, och gå igenom säkerheten så att du känner dig  bekväm och trygg. Vi börjar klassen med en svävande meditation. Sedan tränar vi och mjukar vi upp kroppen, provar på att hänga uppochner och andra rörelser i en lekfull och avspänd miljö. Stundtals kommer ni att känna er som luftakrobater. Klassen avslutas i en flytande avslappning i “Cocoon”.  

Du har flera möjligheter. Är du nybörjare rekommenderar vi att du provar AntiGravity Aerial Yoga 1, AntiGravity Yin eller AntiGravity Cocooning. För att prova AntiGravity Aerial Fitness 1 behöver du ha gått på minst 5 st nybörjarklasser. Du behöver även känna dig trygg med att hänga uppochner. AntiGravity Aerial Fitness 2 är för dig som är van flygare och vill flyga ännu högre.

Eftersom vi hänger uppochner rekommenderar vi att du varken kommer med en helt tom mage eller en proppfull mage. Det kan vara bra att ha ätit senast 1,5h innan själva aktiviteten. 

För att det ska bli lätt att röra sig i hammocken är det viktigt att du plockar av dig alla smycken. Ta på dig en T-shirt (kort ärm, ej linne) och tights utan dragkedjor. Du är barfota eller har på dig “sticky socks”. Byt gärna om innan då vi har begränsat med utrymme för omklädnad. 

En drop- in biljett kostar 299kr och 10-klippkort kostar 2500kr. 

Ja, klasserna kan hållas på engelska. Instruktören anpassar efter gruppen. 

Cocoon Stockholm är Stockholms enda Aerial Yoga studio. Vår studio är belägen på Stora Essingen. Adressen är Segelbåtsvägen 7. Från vår Rooftop-terrass på femte våningen har du en magnifik utsikt över Mälaren.

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75