VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

MÖHIPPA I STOCKHOLM
MED LEKFULL ANTIGRAVITY

I vår studio Cocoon

Möhippa

PASSAR ALLA

certified_instructor

Certifierad Instruktör

Möhippa

Skratt utlovas

Gruppbild på möhippa

Vill du överraska den blivande bruden med en möhippeaktivitet som sätter nivån för alla tjejaktiviteter framöver?

AntiGravity Aerial Yoga sätter ribban för hur galet skoj man kan ha på en möhippa. Tillsammans upplever ni lekfullheten som ni hade som barn. Guidade av en certifierad instruktör provar ni tryggt att hänga uppochner – allt som totala nybörjare! AntiGravity Yoga är upplevelsen som den blivande bruden och dina tjejkompisar sent kommer att glömma.

Jag har anordnat många möhippor och alltid kört fast med själva möhippeaktiviteten

Det ÄR svårt att välja något som...

Letar du efter en spännande och rolig aktivitet för din bästa väninnas möhippa i Stockholm? Då har du kommit rätt! I vår studio Cocoon med certifierad instruktör väntar er en upplevelse ni sent ska glömma.

AntiGravity Möhippa
AntiGravity Möhippa
AntiGravity Möhippa
AntiGravity Möhippa

Hos oss står ni i fokus! Vi förstår att varje möhippa är unik, därför anpassar vi aktiviteten efter just era behov och kunskaper för att säkerställa att er upplevelse blir helt perfekt.
Låt oss skapa magi tillsammans och göra er möhippa till en minnesvärd och glädjefylld stund!

AntiGravity activity

En upplevelse i AntiGravityhammocken blir den ultimata överraskningen för den blivande bruden

- som hon med största sannolikhet inte provat tidigare. Under en AntiGravity Möhippa känner ni pirr i kroppen, känner er modiga och testar nya saker - allt under ledning av en certifierad instruktör som hjälper er på er lekfulla resa i luften.

"Vi ville göra något kul...

och annorlunda på möhippan för vår vän och när vi hittade AntiGravity Yoga kändes det perfekt. Vi hade så roligt och det blev en stund med många skratt där Isabella guidade oss tryggt, proffsigt och med värme. Vi är många som definitivt kommer komma tillbaka för att flyga igen!"

Lina Enblom

Jag kan varmt rekommendera att prova på AntiGravity Yoga som aktivitet på möhippan!

Det var en unik upplevelse som bjöd på mycket skratt, samtidigt som instruktören Isabellas pedagogiska instruktioner fick oss att klara av yogapositioner jag aldrig trodde att vi skulle klara - som att hänga upp och ned!

Ninna Helgöstam

Sara Wiklund

Det är utan tvekan det roligaste jag gjort!

Mina vänner ordnade en helt fantastiskt möhippa åt mig som under dagen innehöll olika överraskningsmoment. Jag var lite nervös för vad de hittat på. ”Du ska ha träningskläder på dig men inget med dragkedjor eller liknande” fick jag veta. På plats i studion känner jag en behaglig värme och en glad, välkomnande tjej möter mig, Bella. Hennes energi får mig att slappna av och hon välkomnar oss in i en studio med ett flertal hängmattor. Bella berättar att vi ska få testa på AntiGravity Yoga där vi ska få gunga, hänga, meditera, slappna av, sträcka ut, landa och leka av oss. Det är utan tvekan det roligaste jag gjort! Med Bella som instruktör försvinner allt som har med prestige att göra. Hennes lekfullhet smittar av sig samtidigt som hennes röst guidar en till total avslappning. Har du inte testat men funderar på att göra det så kör, du kanske som jag går dit nervös men därifrån uppfylld av lugn och glädje!

Sara Wiklund

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Att planera en minnesvärd möhippa kan vara en spännande uppgift, och att välja rätt aktivitet är avgörande för att skapa en oförglömlig upplevelse. AntiGravity är en aktivitet som sticker ut och som ger en unik och upplyftande upplevelse för er möhippa. 

 

Gemenskap och glädje: AntiGravity ger er möjlighet att utforska era fysiska förmågor på ett lekfullt sätt. Genom att prova på dessa nya rörelser och kliva ur er komfortzon blir ni modiga och får uppleva kraften av att lyckas med något som ni inte trodde var möjligt. Ni stärks som grupp och känner en gemenskap som är oerhört värdefull inför brudens stundande bröllop.

 

Närvaro och avslappning: Möhippor är ofta fyllda med olika aktiviteter och det kan lätt bli svårt att hinna med allt. AntiGravity Aerial Yoga erbjuder en möjlighet att koppla av, släppa på stress och fokusera på att hitta närvaro och kontakt med kroppen och andetaget. Att sväva i luften och känna tyngdlösheten bidrar till en känsla av lätthet och lugn. En AntiGravitymöhippa blir en välbehövlig paus där ni får leka i luften.

 

 

En möhippa i AntiGravity varar i en timme. Varje möhippa skräddarsys efter era preferenser och behov. Vi rekommenderar att ni bokar en nybörjarklass i AntiGravity för er möhippa. 

Innan aktiviteten börjar, kommer instruktören att introducera er till hammocken, “yogagungan”, och gå igenom säkerheten så att alla känner sig  bekväma och trygga. 

Vi börjar möhippan med en svävande meditation. Sedan mjukar vi upp kroppen, provar på att hänga uppochner och andra yogarörelser i en lekfull och avspänd miljö. Stundtals kommer ni att känna er som luftakrobater. Möhippan avslutas i en flytande avslappning i “Cocoon”.  

Efter själva aktiviteten kan ni även välja att boka en 30 min fikastund med veganskt och glutenfritt fika och te - där ni kan dela era upplevelser, ta bilder i hammocken och landa innan det är dags att dra vidare till nästa aktivitet. Detta till en kostnad av 100kr extra/person. 

Eftersom vi hänger uppochner rekommenderar vi att ni varken kommer med en helt tom mage eller en proppfull mage. Det kan vara bra att ha ätit senast 1,5h innan själva aktiviteten. Vi rekommenderar inte heller att ni druckit alkohol innan. 

 

För att det ska bli lätt att röra sig i hammocken är det viktigt att ni plockar av er alla smycken. Ta på er T-shirt (kort ärm, ej linne) och tights utan dragkedjor. Ni är barfota eller har på er “sticky socks”. Byt gärna om innan då vi har begränsat med utrymme för omklädnad. 

Det kostar 499kr/person. Minsta antal är 5 personer eller minimipris på 2500kr.

Ja, möhippan kan hållas på både engelska och svenska. Ni väljer det språk som passar er. 

Det fina med AntiGravity är att alla kan vara med. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, ung eller äldre, kan du dra nytta av att prova på AntiGravity. AntiGravityhammocken tål 500 kg dynamisk vikt. Det är en träningsform som ger er möjlighet att utforska er kreativitet och utmana er själva på nya sätt. Instruktören anpassar övningarna till varje individs behov och alla får känna sig som luftakrobater på sin nivå. Har du något som skaver i kroppen, fråga oss. AntiGravity kan modifieras efter era kroppar. 

Cocoon Stockholm är Stockholms enda Aerial Yoga studio. Vår studio är belägen på Stora Essingen. Adressen är Segelbåtsvägen 7. Från vår Rooftop-terrass på femte våningen har du en magnifik utsikt över Mälaren.

Har ni övriga funderingar eller önskemål?
Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75