VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

Yoga & Löpning
Losinj KROATIEN

20-27 sept 2024

Kroatiens flagga

Med ett lättare löpsteg guidas du tillbaka till glädjen i löpningen
- allt på Kroatiens hälsoö Losinj

Days
Hours
Minutes

PASSAR NYBÖRJARE TILL ELIT

Vi mäter inga tider eller kilometer

PERSONLIG ANALYS

-av din fot, kropp och löpsteg 

CERTIFIERAD BIOMEKANISK LÖPCOACH OCH YOGALÄRARE

Börjar löprundorna att kännas tunga och tråkiga?

Eller är du nybörjare och vill lära dig springa lätt och skadefritt? När du springer med rätt rörelsemönster får du ett lättare och snabbare löpsteg som gör löprundan så mycket roligare. Under Run & Fly får du förståelse för din sanna kapacitet och hur du kan utvecklas i din löpning.

LÖPNING OCH YOGA I NATUREN, WORKSHOPS OCH TID TILL
MJUKA ANDETAG OCH AVSLAPPNING

Nu kanske du undrar hur löpning och yoga hänger ihop?

Yogan är faktiskt vårt ess i rockärmen, som tar bort löparstelheten och gör att du kan springa skadefritt livet ut.

HÅLLBAR OCH SKADEFRI LÖPARE

Genom mer rörlighet i kroppen, slipper du överkompensera och rätt muskel gör sitt jobb. 

YOGANS MJUKA RÖRELSER

-gör att du aldrig behöver stretcha i ditt liv igen

ETT MEDVETETET ANDETAG

- Gör att du inte behöver flåsa dig igenom löpturen 

Vår bas är Vitality Hotel Punta, nära Veli Losinj på hälsoön Losinj

 • MJUKSTART PÅ DAGEN

  Vi vaknar med solens varma strålar och andas in morgonen. Vi väcker kroppen med skön yoga och lekfull löpning längs det glittrande vattnet där vi släpper våra fötter fria. Sedan väntar ett uppdukat frukostbord som ger dig allt din kropp behöver inför dagen.

 • MeTime

  Vi låter vårt sinne hitta ett inre lugn med havsbad, bastu, poolhäng och sköna promenader längs det kristallklara vattnet. Senare på dagen växlar vi upp med en löptur och upptäcker hälsoön Losinjs vackra orörda natur, natursköna badvikar och turkost vatten.

 • AVSLUTANDE MIDDAG

  Vi rundar av dagen med en härlig middagsbuffé och i tacksamhet andas vi under stjärnorna.

En dag på Run & Fly

1. Boka in dig på Run & Fly retreat

2. Upplev Kroatiens kristallklara vatten och natur med andra löpare

3. Kom tillbaka till din vanliga löprunda med mer glädje i ditt steg

Run & Fly retreat inkluderar:

 • Tillgång till hotellets gym och infinity pool

 • Yoga- och medveten andning i naturen

 • Löprundor i magisk natur, där du lär dig att springa så som kroppen är skapad för att springa.

 • Inspirerande workshops på temat andning och fötter

 • Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster

 • Personlig videoanalys av ditt löpsteg

 • Andningstekniker som ger dig mer syre i lungorna. Du orkar att springa längre, utan att bli lika trött som förr.

 • Vitala övningar som förbättrar din styrka, rörlighet, balans, rytm och löpkänsla.

 • Prova på AntiGravity Aerial Yoga

 • Hur vi når våra mål, resultat och framsteg och upprätthåller välmåendet hela livet igenom.

 • Tillgång till hotellets SPA och relaxavdelning (inomhus och utomhuspool, jacuzzi samt bastu) - skönhets- och massagebehandlingar kan du boka (ingår ej)

 • Strandväska med morgonrock, strandhandduk och solstol vid havet.

 • Transport till och från hotellet, som ligger ca 1,5 h från Rijekas flygplats, ingår. Flyg till Rijeka bokar du enligt föreslagna flyg i samband med bokningen.

Vem är Isabella Habijan?

Isabella är den funktionella fotspecialisten, löpcoachen, hälso-och livsstilsterapeuten, yogaläraren och dans-och rörelseterapeuten som älskar att “blåsa liv” i människor. Med lång erfarenhet inom områden som fötter, träning, stress och mindfulness och som holistisk coach/PT hjälper Isabella dig att börja prioritera dig själv, din kropp och dina behov. Genom personlig hälsocoaching skapas viktiga byggstenar för din mentala-, emotionella- och fysiska hälsa – allt från rörelse och näring till sömn och avslappning. Vi börjar i fötterna och tillsammans bygger vi en grund för en vital kropp, ökar din mentala energi och skapar en emotionell balans som leder till en hållbar hälsa.

Vem är Sebastian Se?

Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och professionell coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

Vi garanterar att efter retreatet kommer du att vara en bättre löpare, med ett starkare självförtroende för din löpning, som kommer synas när du springer!

I resväskan hem har du en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Det är många nybörjare som följer med på vår retreat. Många av dessa har aldrig sprungit tidigare. Fokus ligger på att förstå grunderna i naturlig löpning och väcka din nyfikenhet, istället för kilometertider och traggla teknik. Självklart kommer du att få med dig personliga tekniktips på hur du kan komma igång med din löpning.

Vi anpassar löprundorna efter gruppen. Du som springer regelbundet kommer få med dig nya tekniktips, tankar och övningar som kommer att göra löprundan så mycket roligare. Dessutom får du en personlig analys med tekniktips som kommer göra dig till en snabbare, skadefri och lättare löpare. 

Yogan blir vårt sätt att mjuka upp kroppen, hitta kontakt med andetaget och lära känna kroppen. Du behöver inte ha någon som helst yogavana för att vara med. Det är många deltagare på våra retreat som aldrig har yogat tidigare. 

Retreatet är anpassat både för dig som aldrig provat AntiGravity® Aerial Yoga, såväl som för dig som brukar flyga i AntiGravity®-hammocken. 

Under retreatet kommer du att få ta del av inspirerande föreläsningar - Andnings- och rörlighetsövningar och en introduktion till AntiGravity Aerial Yoga såväl som meditation - Fundamentala och livsbejakande morgonsekvenser i yoga som du kan ta med dig hem - Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster - Videoanalys av löpsteget före/efter - Vitala övningar för att förbättra styrka, flexibilitet, balans, rytm och löpkänsla - Hur vi når våra mål, resultat och framsteg och upprätthåller välmåendet hela livet igenom. 

Du bokar genom bokningssidan. Anmälan är bindande. Anmäl gärna kostpreferenser samt din erfarenhet av yoga och löpning när du bokar.

Du behöver boka flygbiljetter. Nedan har du föreslagna flyg där båt/biltransfer ingår. 

Ryanair Stockholm Arlanda - Rijeka

20 sept kl 9:15  - Flight FR 7691

Ryanair Rijeka- Stockholm Arlanda

27 sept kl 12:25  - Flight FR 7692

13 990 kr inklusive del i dubbelrum, halvpension (dryck ingår ej till middagen), aktiviteter enligt dagsprogram samt transfer mellan hotell och flygplats (om du bokar de föreslagna flygen.) Enkelrumstillägg: 3390 kr

Maila isabella@wingsbybella.com så hjälper vi dig att finna någon att bo med. Du kan även boka singelrum. Enkelrumstillägg 3390kr. 

I priset ingår transfer ToR från Rijeka flygplats till Hotell Punta. OBS! Transfer gäller endast om du väljer de föreslagna flygen.

Vi bor på det 4-stjärniga WellnesshotelletPunta som är omgivet av skog och hav. Förutom den redan nämnda relaxavdelningen och pooler finns det även ett utegym och tennisbanor. Från hotellet kan du också vandra på de många promenadstigar precis i anslutning till hotellet. Du kan antingen vandra längs det kristallklara vattnet eller uppe i bergen med magisk utsikt. Precis runt hörnet ligger den pittoreska byn Veli Losinj och en kort busstur bort ligger den lite större byn Mali Losinj. Vid hotellet kan du bada från klippor, men på ön finns många mysiga badvikar på promenadavstånd. Du kan även ta en kort tur med bussen till en större strand om så önskas. På hotellområdet finns det Wifi.

Vi hjälper dig gärna om du vill planera några andra aktiviteter under denna vecka. Det finns mycket att hitta på för den som så önskar, till exempel; kajakpaddling, SUP, tennis, löpning, mountainbike, vandringar, besök till närliggande byar, öar, örtträdgård med mera.

På hotellet finns en uttagsautomat. Även i den närliggande byn Veli Losinj finns möjlighet att ta ut kontanter. 

Maten på hotellet håller hög kvalitet och har stor variation. Vi kommer att njuta av färgstark frukostbuffé och en variationsrik middagsbuffé. Önskemål gällande specialkost kan tillgodoses, men var snäll och meddela oss när du gör din anmälan.

Om du vill ha en yogamatta att yoga på behöver du ta med en. Det finns reseyogamattor som är lättare att ta med. På hotellet finns det badhanddukar som du kan använda om du inte känner att du behöver en yogamatta. 

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75