VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

LÖP-OCH YOGAHELG 1.0
i STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

27 - 30 Juni 2024

FULLBOKAD

Sweden

Med ett lättare löpsteg guidas du tillbaka till glädjen i löpningen
- allt i en vacker skärgårdsmiljö.   

Days
Hours
Minutes

Löp- & Yogahelgen 1.0 är för dig som...

…är nybörjare eller “ickelöpare” och vill lära dig hur du springer allt från 50m till några km med ett lätt och nyfiket löpsteg.
…springer regelbundet och vill hitta glädjen och nyfikenheten i ett skadefritt och naturligt löpsteg.

Börjar löprundorna kännas tunga och tråkiga? Eller är du nybörjare och vill lära dig springa lätt och skadefritt?

När du springer med rätt rörelsemönster får du ett lättare och snabbare löpsteg som gör löprundan så mycket roligare.

Under Löp-och Yogahelgen får du förståelse för din sanna kapacitet och hur du kan utvecklas i din löpning.

Löpning och yoga i naturen
workshops och tid till mjuka andetag och avslappning

löp&yoga_run_b
löp&yoga_wbb
löp&yoga_barefoot
löp&yoga_path
löp&yoga_outside_c
löp&yoga_yoga_outside
löp&yoga_outside_b
löp&yoga_outside_d

Nu kanske du undrar hur löpning och yoga hänger ihop?

Yogan är faktiskt vårt ess i rockärmen, som tar bort löparstelheten och gör att du kan springa skadefritt livet ut.

Upplev skärgårdsidyllen
på Lyckhem

I utkanten av Väddö, en liten oas belägen ca 90 min från Stockholm. Du tar dig hit på ett nafs, antingen med egen bil, med SL-buss via Norrtälje eller med Waxholmsbåten till Östersjö.

 • MJUKSTART PÅ DAGEN

  Vi startar dagen med att andas in morgonen och väcker kroppen med lekfull morgonlöpning där vi släpper våra fötter fria. Sedan väntar ett uppdukat frukostbord som ger dig allt din kropp behöver inför dagen.

 • EN LÖPTUR I SKOGEN

  Vi pausar med en vegetarisk lunch, havsbad och sköna promenader. Vi växlar upp med en löptur på stigarna i de vackra skogarna.

 • AVSLUTANDE MIDDAG

  Som avslutning på dagen äter vi en färgsprakande middag tillsammans. I tacksamhet avslutar vi dagen med att andas under stjärnorna, i bastun eller mediterar i solnedgången.

EN DAG PÅ LÖP- OCH YOGAHELGEN 1.0

1. Boka din löp & yogahelg

2. Upplev den svenska skärgårdsidyllen med andra löpare.

3. Kom tillbaka till din vanliga löprunda med mer glädje i ditt steg

Löp-och Yogahelgen 1.0 inkluderar:

 • Boende och ljuvliga vegetariska måltider

 • Bastu och havsbad

 • Löprundor i magisk natur, där du lär dig att springa så som kroppen är skapad för att springa

 • Yoga- och medveten andning i naturen

 • Inspirerande workshops på temat andning och fötter

 • Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster

 • Personlig videoanalys av ditt löpsteg

 • Andningstekniker som ger dig mer syre i lungorna. Du orkar att springa längre!

 • Vitala övningar som förbättrar din styrka, rörlighet, balans, rytm och löpkänsla

 • Prova på AntiGravity Aerial Yoga om du är nyfiken

 • Hur vi når våra mål, resultat och framsteg och upprätthåller välmåendet hela livet igenom

Seb & Bella

Vem är Isabella Habijan?

Isabella är den funktionella fotspecialisten, löpcoachen, hälso-och livsstilsterapeuten, yogaläraren och dans-och rörelseterapeuten som älskar att “blåsa liv” i människor. Med lång erfarenhet inom områden som fötter, träning, stress och mindfulness och som holistisk coach/PT hjälper Isabella dig att börja prioritera dig själv, din kropp och dina behov. Genom personlig hälsocoaching skapas viktiga byggstenar för din mentala-, emotionella- och fysiska hälsa – allt från rörelse och näring till sömn och avslappning. Vi börjar i fötterna och tillsammans bygger vi en grund för en vital kropp, ökar din mentala energi och skapar en emotionell balans som leder till en hållbar hälsa.

Vem är Sebastian Se?

Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och professionell coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

Vi garanterar att efter Löp-och Yogahelgen kommer du att vara en bättre löpare, med ett starkare självförtroende för din löpning, som kommer synas när du springer!

I resväskan hem har du en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Det är många nybörjare som följer med på vår retreat. Många av dessa har aldrig sprungit tidigare. Fokus ligger på att förstå grunderna i naturlig löpning och väcka din nyfikenhet, istället för kilometertider och traggla teknik. Självklart kommer du att få med dig personliga tekniktips på hur du kan komma igång med din löpning.

Vi anpassar löprundorna efter gruppen. Du som springer regelbundet kommer få med dig nya tekniktips, tankar och övningar som kommer att göra löprundan så mycket roligare. Dessutom får du en personlig analys med tekniktips som kommer göra dig till en snabbare, skadefri och lättare löpare. 

Yogan blir vårt sätt att mjuka upp kroppen, hitta kontakt med andetaget och lära känna kroppen. Du behöver inte ha någon som helst yogavana för att vara med. Det är många deltagare på våra retreat som aldrig har yogat tidigare.  

Under retreatet kommer du att få ta del av inspirerande föreläsningar - Andnings- och rörlighetsövningar och en introduktion till AntiGravity Aerial Yoga såväl som meditation - Fundamentala och livsbejakande morgonsekvenser i yoga som du kan ta med dig hem - Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster - Videoanalys av löpsteget före/efter - Vitala övningar för att förbättra styrka, flexibilitet, balans, rytm och löpkänsla - Hur vi når våra mål, resultat och framsteg och upprätthåller välmåendet hela livet igenom.

I priset 5900kr ingår boende i dubbelrum, inklusive lakan och handdukar, helpension (3 måltider och fika) samt alla aktiviteter enligt program. Du kan även boka singelrum. Enkelrumstillägg 1500kr. 

maila till: isabella@wingsbybella.com så hjälper vi dig att finna någon att bo med. Du kan även boka singelrum. Enkelrumstillägg 1500kr.

Upplev skärgårdsidyllen på Lyckhem som ligger på Kärleksstigen 11, i utkanten av Väddö, en liten oas belägen ca 90 min från Stockholm. Du tar dig hit på ett nafs, antingen med egen bil, med SL-buss via Norrtälje till station Skeppsmyra affär eller med Waxholmsbåten till Östersjö.

Vi börjar Löp-och Yogahelgen kl 16:00 med en introlöpning. Den avslutas med en avslutningsfika vid 16:00. 

Du bokar genom att maila isabella@wingsbybella.com

Anmälan är bindande. Anmäl gärna kostpreferenser samt din erfarenhet av yoga och löpning när du bokar.

Vi har yogamattor på plats som du får låna. Har du en egen reseyogamatta som du vill ta med är du såklart välkommen att göra det!

Vår bas är rofyllda Lyckhem, som ligger på Väddös sydspets med hav i alla riktningar. Där finns både singel-och dubbelrum. Vi njuter av en avslappnad miljö där havsbad och bastu blir naturliga inslag under helgen. Närmsta badbryggan ligger 300 meter från husen. Går du istället åt andra hållet genom skogen så ligger klippbadet där du kan blicka ut mot Ålands öppna hav. När du behöver en stund för dig själv finns möjlighet till promenader längs vattnet till en vit paradisstrand, meditation vid bryggan eller varför inte ta med dig en bok till loungen.

Maten på Lyckhem följer säsongen med fokus på närodlat, ekologiskt och växtbaserat. Matiga sallader, värmande soppor, krämiga röror och dressingar fyllda av färger, smaker och näring. Mat utan pekpinnar, som är bra för dig och dessutom oftast också är snäll mot klimatet. Istället för processad mat serveras rena smaker. Det är glädje och kärlek från frö till färdig rätt. Vi äter för att må bra och känna njutning. 

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75