NYBÖRJARKURS – I ANTIGRAVITY –  16 april 17-19:30

TEAMBUILDING I STOCKHOLM
MED ANTIGRAVITY YOGA

Bjud in arbetskollegorna, familjen eller vännerna
på en oförglömlig upplevelse i luften

AntiGravity® Aerial Yoga sätter ribban för hur galet skoj man kan ha tillsammans som grupp. 

- Upptäcker ni lekfullheten som ni hade som barn
- Testar nya saker tillsammans
- Provar ni tryggt att hänga uppochner - allt på gruppens nivå

Rekommenderas starkt!

Vi bokade ett nybörjarpass med Isabella som en överraskning på en väninnas 40-årsdag. Isabella är en jättebra och tydlig instruktör. Hon anpassade nivån efter oss deltagare och hon kunde direkt allas namn vilket fick oss att känna oss sedda. Isabella fick oss att både skratta och utmana oss själva.

Jenny Samnelius

Team-BILDSPEL 1C

Jag har själv planerat aktiviteter med vänner eller arbetskollegor och vet att det är svårt att hitta den perfekta upplevelsen.

Det är svårt att hitta:

- En rolig aktivitet som passar alla
- Som är lättillgänglig och där allt är förberett
- Där ni behöver endast tights och T-shirt för att delta

Så inspirerande!

Det var första gången vi testade AntiGravity Yoga. Vi kände oss så trygga med Isabella som leder passet på ett så pedagogiskt sätt.
Kan varmt rekommenderas!

Marie Salqvist

Annorlunda, jobbigt och roligt att leka med sin tyngdkraft!

Jag och mina vänner provar nya aktiviteter tillsammans och denna gång testade vi AntiGravity Aerial Yoga. Alla att det var en väldigt kul aktivitet att göra ihop. Annorlunda, jobbigt och roligt att leka med sin tyngdkraft!
Rekommenderas varmt!

Mikael Cruseman

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Att planera en minnesvärd stund för kollegorna, vännerna eller familjen kan vara en spännande uppgift, och att välja rätt aktivitet är avgörande för att skapa en oförglömlig upplevelse. AntiGravity är en aktivitet som sticker ut och som ger en unik och upplyftande upplevelse. . 

 

Gemenskap och glädje: AntiGravity ger er möjlighet att utforska era fysiska förmågor på ett lekfullt sätt. Genom att prova på dessa nya rörelser och kliva ur er komfortzon blir ni modiga och får uppleva kraften av att lyckas med något som ni inte trodde var möjligt. Ni stärks som grupp och känner en gemenskap som är oerhört värdefull för framtiden. 

 

Närvaro och avslappning: Våra kalendrar är ofta fyllda till bredden. AntiGravity Aerial Yoga erbjuder en möjlighet att koppla av, släppa på stress och fokusera på att hitta närvaro och kontakt med kroppen och andetaget. Att sväva i luften och känna tyngdlösheten bidrar till en känsla av lätthet och lugn. En AntiGravitymöhippa blir en välbehövlig paus där ni får leka i luften.

 

En privat gruppaktivitet i AntiGravity varar i en timme. Varje tillfälle skräddarsys efter era preferenser och behov. Vi rekommenderar att ni bokar en nybörjarklass i AntiGravity. . 

Innan aktiviteten börjar, kommer instruktören att introducera er till hammocken, “yogagungan”, och gå igenom säkerheten så  att alla känner sig bekväma och trygga. 

Vi börjar gruppaktiviteten med en svävande meditation. Sedan mjukar vi upp kroppen, provar på att hänga uppochner och andra yogarörelser i en lekfull och avspänd miljö. Stundtals kommer ni att känna er som luftakrobater. Aktiviteten  avslutas i en flytande avslappning i “Cocoon”.  

Efter själva aktiviteten kan ni även boka en 30 min fikastund med veganskt och glutenfritt fika och te - där ni kan dela era upplevelser, ta bilder i hammocken och landa innan det är dags att dra vidare till nästa aktivitet.. Detta till en kostnad av 100kr extra/person. 

Eftersom vi hänger uppochner rekommenderar vi att ni varken kommer med en helt tom mage eller proppfull mage. Det kan vara bra att ha ätit senast 1,5h innan själva aktiviteten. Vi rekommenderar inte heller att ni druckit alkohol innan. 

Ja, aktiviteten kan hållas på både engelska och svenska. Ni väljer det språk som passar er. 

För att det ska bli lätt att röra sig i hammocken är det viktigt att ni plockar av er alla smycken. Ta på er T-shirt (kort ärm, ej linne) och tights utan dragkedjor. Ni är barfota eller har på er “sticky socks”. Byt gärna om innan då vi har begränsat med utrymme för omklädnad. 

Det kostar 550kr/person. Minsta antal är 5 personer eller minimipris på 2500kr.

Det fina med AntiGravity är att alla kan vara med. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, ung eller äldre, kan du dra nytta av att prova på AntiGravity. AntiGravityhammocken tål 500kg dynamisk vikt. Det är en träningsform som ger er möjlighet att utforska er kreativitet och utmana er själva på nya sätt. Instruktören anpassar övningarna till varje individs behov och alla får känna sig som luftakrobater på sin nivå. Har du något som skaver i kroppen, fråga oss. AntiGravity kan modifieras efter era kroppar. 

Cocoon Stockholm är Stockholms enda Aerial Yoga studio. Vår studio är belägen på Stora Essingen. Adressen är Segelbåtsvägen 7. Från vår Rooftop terrass på femte våningen har du en magnifik utsikt över Mälaren.

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

KONTAKTA OSS

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm
 

isabella@wingsbybella.com

+46 793 02 59 75