VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

ISABELLA är mitt namn

Jag hjälper människor att möta sig själva
och sina känslor.

OmOSS_Isabella

THIS IS ME

Jag vill skapa utrymme för dig att börja lyssna till ditt inre och se och förstå dina behov och din längtan. Det är först då kroppen blir levande och vital. Jag brukar beskriva det som att skapa space att expandera dina rötter och veckla ut dina vackraste vingar.  För snart tio år sedan vände jag bokstavligen uppochner på mitt liv. Jag tillät mig själv att känna alla känslor inifrån och ut. Det jag fann var ett mer lekfullt, närande och kittlande förhållningssätt till livet -  jag förstod vad jag behövde för att känna mig fullt levande. AntiGravity Yoga blev början på min nyfikna hälsoresa där jag började lägga till njutning, lust och glädje som motvikt till hårt arbete. 

MY STORY

År 2015 fick jag ett val. En allvarlig bilolycka fick mig att göra en omstart där jag valde att leva fullt ut. Från ett sjukhus på andra sidan jorden med starka smärtor i kroppen förstod jag vilken läkande kraft som bor i vår kropp när vi är närvarande och börjar lyssna till våra behov och vår längtan. Efter olyckan valde jag att släppa taget om mitt dåvarande projektledarjobb, för att istället lägga fullt fokus på hälsa och välbefinnande, vilket jag haft som mitt “extrajobb”de senaste 20 åren. Jag fyllde på med mer och fann min egen mjuka och vitala rytm. Jag återuppväckte min egen kropp.

Upptäck mer om mig och Wings by Bella
på sociala medier, följ mig gärna!

MY JOURNEY

Min bakgrund är inom dans-och rörelseterapi, fotfunktion, Alexanderteknik, naturlig löpning och yoga - i luften såväl som på en bräda på vattnet. Yogan som jag delar med mig av är inspirerad av Embodied Flow. Jag är även certifierad personlig tränare, holistisk hälsocoach, licensierad kostrådgivare och licensierad stress- och välmåendecoach.

 

 

MY OFFERINGS

Jag brinner jag för att “blåsa liv” i människor. Det gör jag genom ALIVE-metoden som består av såväl fysiska, mentala och emotionella verktyg som hjälper dig att öppna upp din kropp, möta dina känslor och lära känna dig själv och din inre glöd. Med avstamp i yoga, andning, frigörande rörelse, AntiGravity Aerial Yoga, SUP-Yoga, fötter och löpning, bjuder jag in dig till löp-och yogahelger, retreats, instruktörsutbildningar och workshops både i Sverige och utomlands. Med ALIVE-metoden erbjuder jag personlig coaching samt coaching i grupp, där du upptäcker kroppens harmoniska och avspända rytm, väcker din vitalitet och “flyttar in” i din kropp på riktigt.

 

 

Jag är nyfiken på dig. Vem är du och hur hittade du hit?

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75