NYBÖRJARKURS – I ANTIGRAVITY –  16 april 17-19:30

Decorative Ribbons

Varför är Aerial Kids en magisk aktivitet på BARNKALAS?

Låt ditt barns kalas fyllas med ett spännande äventyr i luften. Med Aerial Kids kombineras lekfullhet och äventyr i luften! (5+ år)
balloons
Decorative Ribbons

SUPERHJÄLTAR I LUFTEN

Barn älskar att busa och leka. Här får de utmana sina gränser på ett säkert och roligt sätt.

Genom att sväva och flyga i luften kommer barnen att känna sig som riktiga superhjältar och uppleva en äventyrlig aktivitet som de aldrig glömmer!

SKAPA MAGISKA MINNEN TILLSAMMANS

Barnen kommer att skratta, ha kul och dela en speciell upplevelse tillsammans, samtidigt som de får prova något nytt och spännande. Det blir ett kalas de pratar om länge efteråt!

1. Boka in Aerial Kids för ett barnkalas fyllt av lek, bus, äventyr och glädje. Aktiviteten passar barn från 5 år och även äldre barn.

2. Välj “Superhjältar” för 1,5h
Barnkalas eller “Superhjältar med FIKA” för 2h barnkalas.

3. Låt barnen få bygga självförtroende och samtidigt känna sig som riktiga superhjältar som svävar genom luften.

Behöver du hjälp med idéer för ditt barns barnkalas?

BARNKALAS 1h 15min

Barnen hälsas välkomna och introduceras till AntiGravityhammocken. Sedan leker vi i luften i ca 1h. Efteråt samlas vi och landar på marken igen. Från 5 år och uppåt. 
Minimipris 2500kr eller 299kr/person. Maxantal: 11 barn

Behöver du hjälp med idéer för ditt barns barnkalas?

BARNKALAS 2H INKLUSIVE FIKA

Barnen hälsas välkomna och introduceras till AntiGravityhammocken. Sedan leker vi i luften i ca 1h. Efteråt samlas vi och landar på marken igen. Barnen får smaka på nyttigt fika – sockerfritt, glutenfritt och laktosfritt. Från 5 år och uppåt.
Minimipris 2500kr eller 350kr/person. Maxantal: 11 barn

AVSLAPPNING OCH NÄRVARO

Det blir ett kalas som sticker ut och ger barnen något spännande och annorlunda att berätta för sina vänner.

Balloons Symbol Created the balloons as symbol for reuse Original work: https://openclipart.org/detail/297987/balloons Jay Nick steamcoded.org
Balloons Symbol Created the balloons as symbol for reuse Original work: https://openclipart.org/detail/297987/balloons Jay Nick steamcoded.org

Genom att introducera avslappning och mindfulness i en “yogagunga” blir det mer tillgängligt för alla barn. Detta främjar en hälsosam emotionell- och mental utveckling såväl som barnets välmående.

Våra instruktörer är erfarna och kunniga och kommer att anpassa aktiviteterna efter barnens individuella behov och förmågor för att se till att alla får en fantastisk upplevelse.

Balloons Symbol Created the balloons as symbol for reuse Original work: https://openclipart.org/detail/297987/balloons Jay Nick steamcoded.org

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna!

Det fina med AntiGravity är att alla kan vara med. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, ung eller äldre, kan du dra nytta av att prova på AntiGravity. AntiGravityhammocken tål 500 kg dynamisk vikt. Det är en träningsform som ger dig möjlighet att utforska din kreativitet och utmana dig själva på nya sätt. Instruktören anpassar övningarna till varje individs behov och alla får känna sig som luftakrobater på sin nivå. Har du något som skaver i kroppen, fråga oss. AntiGravity kan modifieras efter din kropp. 

 

AntiGravity ger dig möjlighet att utforska dina fysiska förmågor på ett lekfullt sätt. Genom att prova på dessa nya rörelser och kliva ur din komfortzon blir du modig och får uppleva kraften av att lyckas med något som du inte trodde var möjligt. 

Våra kroppar matas med så mycket intryck och stress varje dag. AntiGravity Aerial Yoga erbjuder en möjlighet att koppla av, släppa på stress och fokusera på att hitta närvaro och kontakt med kroppen och andetaget. Att sväva i luften och känna tyngdlösheten bidrar till en känsla av lätthet och lugn. En stund i AntiGravityhammocken blir en välbehövlig paus där ni får leka i luften.

När du bokar in dig väljer antingen en 4h-kurs på en helgdag eller en 2,5h kurs på en vardagskväll. Innan kursen börjar, kommer instruktören att introducera dig till hammocken, “yogagungan”, och gå igenom säkerheten så att du känner dig  bekväm och trygg. Vi börjar nybörjarkursen med en svävande meditation. Sedan mjukar vi upp kroppen, provar på att hänga uppochner och andra yogarörelser i en lekfull och avspänd miljö. Stundtals kommer ni att känna er som luftakrobater. Nybörjarkursen avslutas i en flytande avslappning i “Cocoon”.

Du har två möjligheter beroende vilken dag i veckan som passar dig bäst. Båda kurserna lär dig grunderna i AntiGravity och förbereder dig för fortsatta klasser i AntiGravity. 

2,5h-kursen (17:00-19:30 en vardagskväll) 

Vi börjar kvällen med en nybörjarklass i AntiGravityhammocken. Pausar med te och nybakt glutenfritt bröd. Därefter avslutar vi kvällen med AntiGravity Cocooning, en mjuk och avslappnande stund i hammocken där du flyter genom luften i rörelser som mjukar upp hela ryggraden, höfterna och bindväven i kroppen. För dig som känner till Yoga Nidra är detta en Yoga Nidra där du befinner dig i ”Cocoon”.

4h-kursen (10:00-14:00 en helgdag)

Under dagen för du prova en nybörjarklass i AntiGravity Yoga samt en klass i AntiGravity Yin, som är en mjuk och avslappnande klass där du flyter genom luften i rörelser som öppnar upp hela ryggraden, höfterna och bindväven i kroppen. En härlig brunch i form av en overnight oat med tillbehör ingår (vegansk, laktos-och glutenfri) och du har möjlighet att ta ett bad i varmare eller kallare vatten. 

Eftersom vi hänger uppochner rekommenderar vi att du varken kommer med en helt tom mage eller en proppfull mage. Det kan vara bra att ha ätit senast 1,5h innan själva aktiviteten. 

 

För att det ska bli lätt att röra sig i hammocken är det viktigt att du plockar av dig alla smycken. Ta på dig en T-shirt (kort ärm, ej linne) och tights utan dragkedjor. Du är barfota eller har på dig “sticky socks”. Byt gärna om innan då vi har begränsat med utrymme för omklädnad. 

Efter nybörjarkursen är du redo för att boka in dig på våra löpande AntiGravityklasser för nybörjare på vår studio Cocoon. Några som vi rekommenderar är AntiGravity Aerial Yoga 1, AntiGravity Yin och AntiGravity Cocooning. 

Det kostar 690kr för 2,5h-kursen och 990kr för4h-kursen . 

Ja, nybörjarkursen kan hållas på engelska. Instruktören anpassar efter gruppen. 

Cocoon Stockholm är Stockholms enda Aerial Yoga studio. Vår studio är belägen på Stora Essingen. Adressen är Segelbåtsvägen 7. Från vår Rooftop-terrass på femte våningen har du en magnifik utsikt över Mälaren.

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

KONTAKTA OSS

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm
 

isabella@wingsbybella.com

+46 793 02 59 75