VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

Akrobatisk svensexa
i stockholm med
AntiGravity Aerial Fitness

I vår studio Cocoon

Passar alla

PASSAR ALLA

certified_instructor

Certifierad Instruktör

Svensexa

SKRATT UTLOVAS

Svensexa

En svensexa som garanterat sätter nivån för framtida grabbkvällar!

AntiGravity Aerial Fitness sätter ribban för hur sjukt kul man kan ha på en svensexa. Tillsammans upplever ni hur det är att vara luftakrobat, utmanas fysiskt och får vara som superman i luften. 

Jag har anordnat många events & aktiviteter och vet hur svårt det är att hitta den perfekta upplevelsen

Det ÄR svårt att välja något som...

Letar ni efter en spännande och rolig aktivitet för din bästa väns svensexa i Stockholm? Då har ni kommit helt rätt! I vår studio Cocoon med certifierad instruktör väntar er en upplevelse ni sent kommer glömma.

Svensexa
Svensexa
Svensexa
Svensexa
Svensexa
Svensexa

Hos oss står ni i fokus! Vi förstår att varje svensexa är unik, därför anpassar vi aktiviteten efter just era behov och kunskaper för att säkerställa att er upplevelse blir helt perfekt.
Låt oss skapa magi tillsammans och göra er svensexa till en minnesvärd och glädjefylld stund!

Svensexan toppades med en lekfull upplevelse i luften med många skratt!

En helt fantastisk och unik upplevelse som väcker det inre barnet och det lekfulla sinnet. Definitivt värt ett besök!

Anton Lundström

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Att planera en minnesvärd svensexa kan vara en spännande uppgift, och att välja rätt aktivitet är avgörande för att skapa en oförglömlig upplevelse. AntiGravity Aerial Fitness är en aktivitet som sticker ut och som ger en unik och upplyftande upplevelse för er svensexa. 

 

Gemenskap och glädje: AntiGravity ger er möjlighet att utforska era fysiska förmågor på ett lekfullt sätt. Genom att prova på dessa nya rörelser och kliva ur er komfortzon blir ni modiga och får uppleva kraften av att lyckas med något som ni inte trodde var möjligt. Ni stärks som grupp och känner en gemenskap som är oerhört värdefull inför brudgummens stundande bröllop.

 

Närvaro och avslappning:  Svensexor är ofta fyllda med olika aktiviteter och det kan lätt bli svårt att hinna med allt. AntiGravity Aerial Fitness erbjuder en möjlighet att koppla av, släppa på stress och fokusera på att leka och utforska med kroppen. Att sväva i luften och känna tyngdlösheten bidrar till en känsla av lätthet och lugn. Ni får en lekfull stund i luften där ni får känna er som luftakrobater.  

 

En svensexa i AntiGravity varar i en timme. Varje svensexa skräddarsys efter era preferenser och behov. Vi rekommenderar att ni bokar en nybörjarklass i aerial fitness för er svensexa. 

Innan aktiviteten börjar, kommer instruktören att introducera er till AntiGravityhammocken, “yogagungan”, och gå igenom säkerheten så  att alla känner sig  bekväma och trygga. 

Vi börjar svensexa med att lära känna hammocken. Sedan värmer vi upp kroppen, provar på att hänga uppochner och andra akrobatiska rörelser i en lekfull och avspänd miljö. Stundtals kommer ni att känna er som luftakrobater.. Svensexan avslutas i en flytande avslappning i “Cocoon”.  

Efter själva aktiviteten kan ni även boka en 30 min fikastund med veganskt och glutenfritt fika och te - där ni kan dela era upplevelser, ta bilder i hammocken och landa innan det är dags att dra vidare till nästa aktivitet.. Detta för en kostnad av 100kr extra/person.

Eftersom vi hänger uppochner rekommenderar vi att ni varken kommer med helt tom mage eller proppfull mage. Det kan vara bra att ha ätit senast 1,5h innan själva aktiviteten. Vi rekommenderar inte heller att ni druckit alkohol innan. 

För att det ska bli lätt att röra sig i hammocken är det viktigt att ni plockar av er alla smycken. Ta på er T-shirt (kort ärm, ej linne) och tights utan dragkedjor. Har ni inte tights så går shorts eller tunnare träningsbyxor också bra. Ni är barfota. Byt gärna om innan då vi har begränsat med utrymme för omklädnad. 

Ja, svensexan kan hållas på både engelska och svenska. Ni väljer det språk som passar er. 

Det kostar 499kr/person. Minsta antal är 5 personer eller minimipris på 2500kr.

Det fina med AntiGravity är att alla kan vara med. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, ung eller äldre, kan du dra nytta av att prova på AntiGravity. AntiGravityhammocken tål 500kg dynamisk vikt. Det är en träningsform som ger er möjlighet att utforska er kreativitet och utmana er själva på nya sätt. Instruktören anpassar övningarna till varje individs behov och alla får känna sig som luftakrobater på sin nivå. Har du något som skaver i kroppen, fråga oss. AntiGravity kan modifieras efter era kroppar. 

Cocoon Stockholm är Stockholms enda Aerial studio. Vår studio är belägen på Stora Essingen. Adressen är Segelbåtsvägen 7. Från vår Rooftop terrass på femte våningen har du en magnifik utsikt över Mälaren.

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

Kontakta oss

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75