VANDRING & YOGAHELG – TJÖRN VÄSTKUSTEN –  22-25 augusti

VIDAREUTBILDNINGAR I ANTIGRAVITY

Studio Cocoon – Stockholm

Vill du hjälpa människor att upptäcka sin kropps fulla potential?

UPPTÄCK VÅRA VIDAREUTBILDNINGAR NEDAN

AG_Beige_Trans-01

ANTIGRAVITY AERIAL YOGA
- NEXT LEVEL

AntiGravity Aerial Yoga - next level är vidareutbildningen som under två dagar ger dig nya perspektiv på bl a inversioner och dess hälsoeffekter. Du får praktisk förståelse för aerial yoga genom att nyfiket utforska luften med din egen kropp samtidigt som du får träna på att undervisa, coacha, individanpassa och assistera. Du lämnar utbildningen med nya insikter, en manual fylld (+ en digital övningsbank) med tre nya klassformat, en trygghet i att utföra, undervisa, individanpassa och assistera mer avancerade aerial yoga asanas och en skön känsla i kroppen.

 

 

 

 

ANTIGRAVITY AERIAL FITNESS

Med två dagar vidareutbildning i AntiGravity Suspension Fitness är du redo att sprida ut dina vingar och börja leka i luften på riktigt med dina deltagare som luftakrobater. Du får utmana dina perspektiv och din kropp utforskar funktionell träning i luften på ett djupare plan. Du coachas i att undervisa, individanpassa och assistera avancerade “flips n tricks” och inversioner. Du lämnar utbildningen med en djupare förståelse för aerial fitness, en manual fylld med tre nya klassformat (+ en digital övningsbank), en trygghet i att utföra, undervisa, individanpassa och assistera mer avancerade aerial fitnessövningar och en härlig känsla i kroppen.

ANTIGRAVITY RESTORATIVE YOGA
24-25 NOV 2023

Under den två dagar långa vidareutbildningen i AntiGravity Restorative Yoga låter du din kropp få bada i det parasympatiska nervsystemets välgörande effekter samtidigt som du lär dig att guida Yin Yoga ur ett nytt perspektiv - det mjuka och flytande. Du får känna de läkande och avstressande effekterna av AntiGravity Restorative Yoga i din egen kropp samtidigt som du får träna på att undervisa, coacha, individanpassa och assistera. Du lämnar utbildningen påfylld med mjuk energi, en manual fylld med tre nya klassformat (+ en digital övningsbank), en trygghet i att utföra, undervisa, individanpassa och assistera svävande meditationer, flytande avslappning och mjukgörande övningar.

 

 

 

 

ANTIGRAVITY 1ON1 - FÖR DIG SOM ÄR PT ELLER BODYWORKER

Under den en dag långa utbildningen bjuds du som personlig tränare eller bodyworker in att utforska innovation och en alternativ metod som ger din klient en balanserad upplevelse genom massage, avslappning och stretching. Du får känna de välgörande effekterna av inversioner, uppmjukning av muskulatur, ledmobilisering, undulation och flytande avslappning i din egen kropp samtidigt som du lär dig att coacha, individanpassa och assistera dina klienter. Du lämnar utbildningen med en fördjupad förståelse och en trygghet i hur du hjälper dina klienter att sträcka ut ryggraden, hitta in i en fördjupad stretch och ge dem en uppmjukande och avslappnande massage med hjälp av en AntiGravity-hammock som du enkelt fäster på flera maskiner eller liknande som redan finns i gymmet eller i din lokal.

Upptäck mer om mig och AntiGravity Sweden
på sociala medier, följ mig gärna!

ANTIGRAVITY FLIPS & TRICKS - SUPERHERO SEQUENCES

Fyll på med ny inspiration under den en dag långa utbildningen där du får känna dig som en superhjälte i luften på riktigt! Du får praktisk förståelse för aerial fitness och lär dig nya spännande “flips & tricks” genom att nyfiket utforska luften med din egen kropp. Samtidigt får du träna på att undervisa, coacha, individanpassa och assistera. Du lämnar utbildningen inspirerad att dela med dig av nya spännande och lekfulla övningar, en trygghet i att utföra, undervisa och assistera “flips & tricks”.

 

 

 

 

MINDFULNESS AND MEDITATION IN MOTION: FUSING SOUND & SENSES

Fyll på med ny inspiration, upplev och lär dig guida meditation och mindfulness genom sinnena - fokus ligger på syn, hörsel och lukt. Under den en dag långa vidareutbildningen får du verktygen att hjälpa dina deltagare från stress till glädje, från oro till förundran och från kritik till acceptans. Du lämnar utbildningen “Mindfulness in Motion", med en boost av ny energi och en trygghet i att kunna använda dig av andningstekniker, “sound healing”, ljusterapi och aromaterapi i svävande meditation och flytande avslappning.

ANTIGRAVITY REFRESHER COURSE

Denna utbildning är för dig som vill fortsätta vara certifierad AntiGravity-instruktör och vill uppgradera och förfina dina färdigheter i tekniken. Under den en dag långa utbildningen coachas du i att undervisa, individanpassa och assistera samtidigt som du får feedback och tips på hur du kan utvecklas som AntiGravityinstruktör. Utbildningens innehåll anpassas efter deltagarnas behov.

 

 

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna!

Detta är individuellt. Viktigt är att välja det som din kropp längtar efter. Vad dras du till - är det luftakrobatik, yoga eller yin yoga? 

Många av mina deltagare går utbildningar i AntiGravity för egen räkning. De vill helt enkelt lära sig för att kunna praktisera på egen kammare. 

Du behöver ha genomfört en grundutbildning i AntiGravity som är tre dagar lång för att kunna gå våra vidareutbildningar. 

 

Tyvärr inte. För att kunna gå våra vidareutbildningar krävs en grundutbildning i AntiGravity. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att gå våra vidareutbildningar. Dock behöver du ha genomfört vår grundutbildning i AntiGravity. Det viktigaste är passionen för tekniken och viljan att dela den med andra. Under vidareutbildningen får du alla verktyg för att leda klasser på ett säkert och lekfullt sätt. Har du yogabakgrund, är du välkommen att bjuda in dina erfarenheter. 

Cocoon Yogastudio, Segelbåtsvägen 7, Stora Essingen, Stockholm

Vi rekommenderar att du undervisar AntiGravity minst sex månader innan du går en vidareutbildning. Detta är självklart individuellt. Vissa av våra deltagare tar flera år på sig innan de tar steget. Andra gör det efter en månad. 

Grundutbildningen i AntiGravity öppnar dörrar till alla vidareutbildningar som du ser på denna webbsida. 

Din AntiGravitylicens är giltig två år efter avslutad grundutbildning eller vidareutbildning.

För att fortsätta vara certifierad behöver du antingen gå:

 

1. “Refresher Course” för att hålla dig ajour med senaste uppdateringarna och fräscha upp kunskaperna

 

2. Bygga på med en vidareutbildning under två dagar.

 

3. Bredda med två stycken endagsutbildningar inom en sex månaders period.

Licensen kostar ingenting, men du behöver förnya den två år efter senaste utbildningen genom att gå en vidareutbildning eller en uppfräschningsutbildning. 

Tre månader efter avslutad utbildning har du tillgång till övningsbanken online. Vill du fortsätta att ha tillgång till den, kan du köpa ett månadsabonnemang. 

Ja! Du behöver investera i AntiGravityhammokar för att instruera AntiGravityklasser. En yogagunga kan antingen hjälpa eller stjälpa dina deltagare. AntiGravityhammocken är utformad för tekniken och är den bästa yogagungan på marknaden vad gäller säkerhet, kvalitet, renhållning, komfort och gör att dina deltagare lyckas genomföra allt från inversioner till flips. Du kan beställa AntiGravityhammockar av oss. 

Det beror på om du går en endagars- eller tvådagarsutbildning. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

Kontakta oss

Kontaktformulär

Nyhetsbrev

isabella@wingsbybella.com

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7
112 64 Stockholm

+46 793 02 59 75