NYBÖRJARKURS I ANTIGRAVITY  7/10 | kl 10-14:00

Ny på AntiGravity Aerial Yoga?

AntiGravity Aerial Yoga är en lekfull form av yoga
där du får chans att landa i kroppen.

Är du nybörjare på AntiGravity Aerial Yoga och vill lära dig grunderna?

På vår nybörjarkurs lär du dig allt du behöver kunna för att känna dig trygg i hammocken.

Med hammocken som stöd utforskar du rörelser redan under första klassen som hade varit möjliga först efter något års yogapraktik

Tycker du att yoga är svårt och inte för dig?

Yogan är till för att landa i kroppen och göra dig mjukare, men vi har märkt att många som provar yoga på matta upplever det motsatta. De saknar rörlighet eller styrka till att göra alla rörelser fullt ut. 

Det gör yogan alldeles för ansträngande och de flesta ger upp innan de ens har nått till allt det som är bra med yoga.

27 sept 17-19:30 fullbokad

30 sept 10-14:00 fullbokad

7 okt 10-14:00

11 okt 17-19:30 fullbokad

2 nov 17-19:30

Vad gör hammocken annorlunda jämfört med yogamattan?

MALIN

Isabella får mig verkligen att lita på hammocken så att jag törs släppa kontrollen och på ett lekfullt sätt vågar testa och utmana mig själv.

Jag är så tacksam att jag fick möjligheten att prova AntiGravity! Att få sväva över marken, omsluten av min hammock ger mig en känsla av frihet och avslappning på ett sätt som jag inte upplevt tidigare. Jag lämnar nybörjarkursen med en värme och lätthet i kroppen samtidigt som jag är fylld av sprudlande energi. Jag kommer att göra detta igen!

Malin Wennergren


Under nybörjarkursen får du:

Upptäck mer om mig och AntiGravity Sweden
på sociala medier, följ mig gärna!

TINA

Att prova AntiGravity är en helt unik upplevelse!

Man befinner sig i en total närvaro som jag aldrig upplevt tidigare. Jag kände att hela mitt jag var delaktig. Jag blev överraskad över att leendet man får när man hänger uppochner håller i sig och lyfter en resten av dagen. Våga prova!  Tina Ramark

Tina Ramark


Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna!

Det fina med AntiGravity är att alla kan vara med. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, ung eller äldre, kan du dra nytta av att prova på AntiGravity. AntiGravityhammocken tål 500 kg dynamisk vikt. Det är en träningsform som ger dig möjlighet att utforska din kreativitet och utmana dig själva på nya sätt. Instruktören anpassar övningarna till varje individs behov och alla får känna sig som luftakrobater på sin nivå. Har du något som skaver i kroppen, fråga oss. AntiGravity kan modifieras efter din kropp. 

 

AntiGravity ger dig möjlighet att utforska dina fysiska förmågor på ett lekfullt sätt. Genom att prova på dessa nya rörelser och kliva ur din komfortzon blir du modig och får uppleva kraften av att lyckas med något som du inte trodde var möjligt. 

Våra kroppar matas med så mycket intryck och stress varje dag. AntiGravity Aerial Yoga erbjuder en möjlighet att koppla av, släppa på stress och fokusera på att hitta närvaro och kontakt med kroppen och andetaget. Att sväva i luften och känna tyngdlösheten bidrar till en känsla av lätthet och lugn. En stund i AntiGravityhammocken blir en välbehövlig paus där ni får leka i luften.

När du bokar in dig väljer antingen en 4h-kurs på en helgdag eller en 2,5h kurs på en vardagskväll. Innan kursen börjar, kommer instruktören att introducera dig till hammocken, “yogagungan”, och gå igenom säkerheten så att du känner dig  bekväm och trygg. Vi börjar nybörjarkursen med en svävande meditation. Sedan mjukar vi upp kroppen, provar på att hänga uppochner och andra yogarörelser i en lekfull och avspänd miljö. Stundtals kommer ni att känna er som luftakrobater. Nybörjarkursen avslutas i en flytande avslappning i “Cocoon”.

Du har två möjligheter beroende vilken dag i veckan som passar dig bäst. Båda kurserna lär dig grunderna i AntiGravity och förbereder dig för fortsatta klasser i AntiGravity. 

2,5h-kursen (17:00-19:30 en vardagskväll) 

Vi börjar kvällen med en nybörjarklass i AntiGravityhammocken. Pausar med te och nybakt glutenfritt bröd. Därefter avslutar vi kvällen med AntiGravity Cocooning, en mjuk och avslappnande stund i hammocken där du flyter genom luften i rörelser som mjukar upp hela ryggraden, höfterna och bindväven i kroppen. För dig som känner till Yoga Nidra är detta en Yoga Nidra där du befinner dig i ”Cocoon”.

4h-kursen (10:00-14:00 en helgdag)

Under dagen för du prova en nybörjarklass i AntiGravity Yoga samt en klass i AntiGravity Yin, som är en mjuk och avslappnande klass där du flyter genom luften i rörelser som öppnar upp hela ryggraden, höfterna och bindväven i kroppen. En härlig brunch i form av en overnight oat med tillbehör ingår (vegansk, laktos-och glutenfri) och du har möjlighet att ta ett bad i varmare eller kallare vatten. 

Eftersom vi hänger uppochner rekommenderar vi att du varken kommer med en helt tom mage eller en proppfull mage. Det kan vara bra att ha ätit senast 1,5h innan själva aktiviteten. 

 

För att det ska bli lätt att röra sig i hammocken är det viktigt att du plockar av dig alla smycken. Ta på dig en T-shirt (kort ärm, ej linne) och tights utan dragkedjor. Du är barfota eller har på dig “sticky socks”. Byt gärna om innan då vi har begränsat med utrymme för omklädnad. 

Efter nybörjarkursen är du redo för att boka in dig på våra löpande AntiGravityklasser för nybörjare på vår studio Cocoon. Några som vi rekommenderar är AntiGravity Aerial Yoga 1, AntiGravity Yin och AntiGravity Cocooning. 

Det kostar 690kr för 2,5h-kursen och 990kr för4h-kursen . 

Ja, nybörjarkursen kan hållas på engelska. Instruktören anpassar efter gruppen. 

Cocoon Stockholm är Stockholms enda Aerial Yoga studio. Vår studio är belägen på Stora Essingen. Adressen är Segelbåtsvägen 7. Från vår Rooftop-terrass på femte våningen har du en magnifik utsikt över Mälaren.

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

KONTAKTA OSS

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm
 

isabella@wingsbybella.com

+46 793 02 59 75