Mina senaste inlägg

När mitt liv vändes uppochner…

2015 var året då jag skulle få börja undervisa AntiGravity® Aerial Yoga på riktigt. De två första månaderna av 2015 var ren magi. Jag längtade till varje klass och det gjorde mina deltagare också. Men livet blev inte riktigt som jag hoppats. Sista februari 2015 andades jag in och höll andan i 10 sekunder. Jag vet inte hur länge som jag höll andan. Jag var med om en frontalkrock i 70km/h med en bergvägg och det kändes som om jag gick av mitt itu. Jag befann mig bokstavligen på andra sidan jorden. Vägen hem och vägen tillbaka har varit lång, lika lång som avståndet från Nya Zeeland till Sverige. Jag ville fortsätta undervisa AntiGravity Yoga men jag var inte ens i närheten av att kunna gå igen.

Men jag hade bestämt mig. Jag skulle tillbaka och jag ville börja undervisa AntiGravity Yoga så snart jag kunde gå igen. Vägen tillbaka var lång. Smärtorna som följde i kroppen var outhärdliga, men AntiGravity blev träningsformen som gjorde att min kropp läkte.

Living and shining AntiGravity

Under hösten 2015 började undervisa igen och jag kände hur jag ville utvecklas. Jag ville ha mer än vad SATS kunde erbjuda mig vid den tiden. I december 2015 hörde jag av mig till AntiGravitys huvudkontor i New York. Jag skickade ett mail och innan jag knappt hade hunnit tänka pratade jag med en man vid namn Alexander på AntiGravitys huvudkontor. Jag berättade om min dröm för honom. Min dröm om att utbilda AntiGravityinstruktörer i Sverige. Min dröm om att sprida denna fantastiska träningsform i Sverige. Min dröm om att hjälpa människor att hitta tillbaka till barnet i dem men också till sin egen kropp. Vi pratade i nästan en timma. Ett samtal om möjligheter, ett samtal utan nej, ett samtal där jag kände mig som en del av en större familj, ett samtal där jag kände att någon på andra sidan atlanten trodde på mig utan att ens ha träffat mig…

När jag lade på luren kände jag en sådan glädje. Jag fullkomligt studsade av glädje. Alexander tyckte att jag skulle komma till New York och fortsätta utbilda mig. Jag såg min möjlighet redan i slutet av januari året därpå. Biljetterna och hotellet var bokade innan jag hann blinka och även utbildningen. Jag skulle till USA för andra gången i mitt liv och jag var redo. Så redo som jag kunde bli. Jag skulle gå två utbildningar. Jag skulle vidareutbilda mig i AntiGravity® Aerial Yoga 1 & 2. Dessa var min språngbräda vidare utbildningar. Båda kurserna var helt fantastiska. Jag flög högt uppe i luften, gjorde en del flips med framförallt fick jag prova asanas och vinyasas som utmanade mig. Jag kände att jag fick leka mig till nya förmågor. Jag skapade magi med min kropp.

Senare samma vår 2016 blev jag inbjuden till en tränarutbildning i AntiGravity som skulle äga rum i Schweiz. Jag åkte till en liten by mitt i ingenstans i Schweiz. Schweiz är otroligt vackert. Jag bodde i en inredd cirkusvagn genom Airbnb och jag cyklade 30min varje dag till min utbildning. Jag fick lära känna så många trevliga instruktörer från hela Europa och även Kanada. Det var en otroligt tuff men superrolig utbildning. Efter fyra dagar var jag redo. Redo att på nytt öppna mina vingar och börja utbilda instruktörer i AntiGravity Yoga. Jag höll min första instruktörsutbildning hösten 2016 på Scanias hälsocenter Gröndal. Scania nappade tidigt och jag började hålla klasser där för Scanias anställda redan under senvåren 2016. Sedan 2016 utbildar jag nya instruktörer i AntiGravity Yoga. Jag erbjuder även ett flertal vidareutbildningar.

Kom ihåg att du varken behöver vara erfaren yogalärare eller gruppträningsinstruktör för att utbilda dig till instruktör i AntiGravity Yoga. Många av mina bästa instruktörer hade inte ens testat träningsformen innan de gick utbildningen. Du kan även gå instruktörsutbildningen för din egen skull – för att få grunderna i tekniken och kunna utföra den hemma.

Är du nyfiken?

ALIVE – Live like you mean it-