Mina senaste inlägg

Välkommen till vårt AntiGravity space!

 

Är du redo att öppna dina vingar och utforska nya förmågor hos dig själv?

Jag känner en otrolig glädje att få visa dig ett nytt perspektiv på livet- uppochner. Med hjälp av en AntiGravityhammock, en så kallad yogagunga, utför vi övningar i luften och på marken.

Mitt namn är Isabella och jag skapade AntiGravity Sweden för att hjälpa dig att återskapa kontakt med din kropp och hitta tillbaka till glädjen i dig. På köpet blir du både starkare och mjukare i kroppen. Jag heter Isabella och sedan 2014 guidar jag mina deltagare att vara modiga och våga vända uppochner på livet. I luften upptäcker vi såväl rötter som vingar. Jag är certifierad Master Trainer hos AntiGravity Fitness i New York. Idag guidar jag dig i allt från Aerial Yoga och Aerial Fitness till Aerial Dance. Sedan 2016 utbildar jag även instruktörer i AntiGravity Yoga.

Att våga välja sin egen väg och njuta av varje sekund av livet är en av mina drivkrafter. Att våga ta ett litet steg i rätt riktning och att acceptera att saker tar lite längre tid än väntat är en av mina insikter. Min ledstjärna är Christopher Harrisons (grundaren till AntiGravity) ord: Challenge your limits and get out of your comfort zone and you will emerge stronger, more confident and alive – let go of your fears and you will fly high.

När jag avrundar detta inlägg inser jag att det är snart 10 år sedan som jag utbildade mig till AntiGravityinstruktör. Mycket har hänt på dessa år. Mycket glädje, utmaningar, möten med människor, resor, retreats. Jag har förändrats mycket tack vare AntiGravity. Jag ser livet genom andra glasögon idag. Framförallt känner jag så mycket mer glädje till livet och jag har vågat släppa på kontrollen som annars hållit hårt i mig. När jag hittade AntiGravity 2014 föll jag pladask för träningsformen – en het passion. Jag känner att den glöden lyser ännu starkare idag och jag vill inspirera just dig till att prova denna unika teknik.

Ses vi i hammocken snart, hängandes uppochner?

Boka in dig på en nybörjarkurs här.

In order to fly, first you must be willing to let go. 

Tack för att du tog dig tid att läsa!

Isabella

ALIVE – Live like you mean it-