Mina senaste inlägg

Master Trainer i AntiGravity

Varför utbildade jag mig till Master Trainer i AntiGravity?

Våren 2016 utbildade jag mig till Master Trainer i AntiGravity och redan samma höst höll jag min första instruktörsutbildning i AntiGravity. Sedan dess har jag fortsatt utbilda mig inom tekniken. Idag håller jag i klasser och utbildar instruktörer inom områdena aerial fitness, aerial yoga och aerial dance.

Sedan hösten 2016 har jag åkt tillbaka till New York en gång per halvår och fortsatt utbilda mig. En av mina favoriter är AntiGravity Restorative Yoga. Det är en meditativ och mjukgörande variant av aerial yoga. Hammocken finns nära marken och under stora delar av klassen har halva kroppen kontakt med golvet. AntiGravity Aerial Fitness är något som jag också fastnade för. Jag fick verkligen känna mig som en luftakrobat. Här utmanades jag på riktigt. Jag lekte uppe i luften, men jag fick också känna att jag lever styrkemässigt. Efter fyra dagars träning kände jag träningsvärken, men också hur stark jag hade blivit!

Idag kan du boka in dig hos mig på vidareutbildningar i såväl AntiGravity Aerial Fitness, Aerial Yoga som AntiGravity Restorative Yoga. Jag har även endagsutbildningar i Flips and Tricks och PTutbildningar i AntiGravity.

Varje år har jag byggt på med något nytt. Aerial dance var näst på tur och jag utbildade mig i AntiGravity® AIRbarre. Därefter gick jag en utbildning som länge längtat efter – Aerial Kids. AntiGravity® Just Kids är ett helt magiskt program för barn mellan 5-10 år. Så väl genomtänkt och anpassat till att främja barns nyfikenhet och kreativitet.

Som jag berättat om tidigare var jag med om en allvarlig bilolycka 2015. Min kropp blev riktigt tillknycklad. Ryggen drabbades hårdast. Jag insåg att jag hade tagit kroppen för given under alla år som jag inspirerade deltagare i allt från dans till yoga. Att helt plötsligt inte ens kunna gå, när jag älskade att röra på mig varje dag, blev en utmaning av ett nytt slag. AntiGravityhammocken blev min räddning för främst ryggen, men även för resten av kroppen. Genom att bl a hänga uppochner kunde jag långsamt återhämta mig och släppa taget om den starka smärta som jag bar på. Jag hoppas att en dag bli smärtfri, men tills den dagen kommer, är hammocken min bästa vän.

Jag vet hur det är att leva med långvarig smärta och jag vill hjälpa dig som bär på smärta i kroppen. Varje dag får jag ta del av berättelser där hammocken hjälpt människor att läka och må bättre i sin kropp – såväl fysiskt som själsligt. Det är just därför som jag vill utbilda fler instruktörer – så vi kan sprida denna underbara träningsform som får oss att återupptäcka lekfullheten, nyfikenheten och glädjen som vi hade som barn. Kom och utbilda dig hos mig – mer info har du här – eller Boka in dig på en nybörjarkurs här.

Jag älskar att dela min passion för AntiGravity® och dans. Jag tror att vi alla blir lyckligare genom att lyssna inåt, hitta kontakt med oss själva genom att exempelvis hänga uppochner och följa vårt hjärtas väg.

Det är mötet med människor från olika bakgrund som inspirerar mig att upptäcka världen. Jag blir glad av att se människor växa. Låt oss upptäcka luften tillsammans!

In order to fly, first you must be willing to let go. 

ALIVE – Live like you mean it-