Mina senaste inlägg

Yoga retreat i Kroatien

AntiGravity goes Croatia…

Jag tänkte dela något som jag ännu inte delat med dig. Jag har i flera år haft en dröm om att hitta en plats i Kroatien där jag har möjlighet att dela AntiGravity Aerial Yoga. Kroatien har en stor plats i mitt hjärta då båda mina föräldrar kommer därifrån och jag har besökt landet nästan varje år sedan jag var liten. Jag har lärt mig dyka och simma i det Adriatiska havet. Jag har så många härliga sommarminnen från havet.

De senaste åren har jag besökt Kroatien med ett par helt andra glasögon. Jag har letat och längtat och jag har fortsatt önska mig. När jag hittade denna plats sa det bara klick. Jag föll pladask. Jag hade blivit förälskad.

Promenadstigarna längs vattnet, vandring upp till vackra utsiktsplatser och det kristallklara vattnet. Det vattnet går inte att sluta titta på. Det förtrollar mig.Jag sprang på morgonen längs vattnet i soluppgången och jag njöt av varje steg. Den friska luften från pinjeträden och det glittrande havet. Jag flög fram trots att mina ögon knappt var öppna. Och det bästa med att springa var att kunna hoppa i vattnet efteråt. Att sedan hotellet överträffade mina förväntningar både vad gäller mat och standard var pricken över i. Hotellet har 4 stjärnor och det lever definitivt upp till dem.

Jag njöt av en soluppgångsmeditation, en meditation under stjärnorna och en middag i solnedgången. Jag var förälskad på riktigt. Jag fullständigt hoppade fram! Jag var som en gasell. Jag vet ej hur många gånger som jag hoppade i vattnet och badade den helgen på ön. Både från klipporna direkt i anslutning till hotellet eller från någon av de mysiga badvikar som finns en kortare promenad därifrån.I flera år har jag återkommit med ett härligt gäng till samma plats. Nu bjuder jag in dig till att följa med till Kroatiens hälsoö – Losinj på AntiGravity SoulTreat.

Jag har utformat retreatet med själen i fokus och delar från mitt hjärta. Jag är så tacksam. Så tacksam! Mest tacksam är jag för alla ni som redan har följt med mig och tror på mig och det jag vill dela.

Varje år följer jag min intuition och jag sätter alltid en intention med veckan. Förutom ett dagsprogram med morgonflöde vid havet och kvällar på yogamattan eller i AntiGravityhammocken funderar jag på att ta med er på en kortare vandring i bergen med en magisk utsikt. Jag glömde nämna meditationen under stjärnorna. Den bara måste vi bara få uppleva tillsammans. För mig var det en magisk upplevelse. I tystnad under stjärnorna.

Vad önskar du dig på detta retreat? Jag vill verkligen höra. Vad längtar du efter? Vad är du sugen på? Är det något speciellt som du behöver? Är det något som du bara längtar till så mycket? Något som du alltid velat ha med på ett retreat? Berätta gärna för mig. Jag vill verkligen att du delar så jag kan skapa utifrån dina behov. Jag längtar att få utforma detta retreat med dig i fokus.Och för dig som vill veta vad som redan ingår i AntiGravity SoulTreat så klicka här.

Spread your wings and fly!

ALIVE – Live like you mean it-