NYBÖRJARKURS I ANTIGRAVITY  7/10 | kl 10-14:00

ANTIGRAVITY SOULTREAT I
KROATIEN

7 sept - 14 sept

Croatia

Nytt tillfälle under 2024
håll utkik!

På en magisk ö omgiven av turkost vatten landar vi med mjuka andetag i kroppen,
flödar med vår egen rytm och upptäcker hur det känns att vara fullt levande.

Days
Hours
Minutes

PASSAR ALLA

Guidning av licensierad yogalärare och stresspedagog

Genom “ALIVE-coaching” återfinner du kontakt med din kropp och dina behov

Känner du dig trött men hjärnan fortsätter att köra på högvarv?

På AntiGravity SoulTreat kan kroppen ta en paus från vardagen som får hjärnan att finna ett lugn. Under en vecka kopplar vi bort kraven och låter kroppen få mjukna med yoga i rörelse och stillhet.

På en magisk ö omgiven av turkost vatten
landar vi med mjuka andetag och yoga

BILDSPEL 2B copy
BILDSPEL 1C
BILDSPEL 1D copy
SoulTreatBildspel

Det fanns en tid när jag också valde bort mina egna behov och fortsatte att bara köra på.

Jag var bara uppe i huvudet och tappade kontakten med kroppen. Jag hjälpte alla andra och jobbade på ännu hårdare för att hinna med “to-do listan”. Om jag tog en paus, kände jag mig lat. Det var en säker väg rakt in i väggen. Det krävdes en bilkrasch för att få mig att börja lyssna på mig själv. Det ska inte du behöva. På AntiGravity SoulTreat är siktet inställt på dig att hitta dina verkliga behov. Med Yin Yoga och skön flytande avslappning i luften, släpper du taget om vardagskontrollen. Det är när huvudet slutar att surra som din riktning blir glasklar.

1. Boka AntiGravity SOULTREAT

2. Packa din resväska

3. Tillåt dig själv att pausa och skapa plats för dina verkliga behov

 • ANDAS IN MORGONEN

  Vi vaknar med solens varma strålar, mjuka andetag och skön yoga med det glittrande vattnet som bakgrund. Vi sätter intentionen för dagen och njuter av ett uppdukat frukostbord med allt kropp och själ kan önska sig.

 • MeTime

  Vi låter vårt sinne hitta ett inre lugn med havsbad, bastu, poolhäng och sköna promenader längs det kristallklara vattnet. Vi skapar utrymme för de stora frågorna och söker djupare svar.

 • MOVE EMOTIONS THROUGH YOU

  På eftermiddagen ger vi utrymme till våra kroppar att nyfiket utforska luften där vi tillåter våra känslor att röra sig fritt genom kroppen. Längtar vi efter ett lugn, landar vi mjukt med Yin Yoga i luften eller på marken. Vi rundar av dagen med en härlig middagsbuffé och i tacksamhet andas vi under stjärnorna.

EN DAG PÅ ANTIGRAVITY SOULTREAT

Vår bas är Vitality Hotel Punta, nära Veli Losinj på hälsoön Losinj

AntiGravity SoulTreat inkluderar:

 • Boende på fyrstjärniga SPA -och sporthotellet Hotel Punta

 • Ljuvliga frukost och middagsbuffér

 • Tillgång till hotellets gym och infinity pool

 • AntiGravity Yoga

 • Mindfulness och meditation

 • Tillgång till hotellets SPA och relaxavdelning (inomhus och utomhuspool, jacuzzi samt bastu) - skönhets- och massagebehandlingar kan du boka (ingår ej)

 • Strandväska med morgonrock, strandhandduk och solstol vid havet.

 • Transport till och från hotellet, som ligger ca 1,5 h från Rijekas flygplats, ingår. Flyg till Rijeka bokar du enligt föreslagna flyg i samband med bokningen.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och funderingarna som ni kan ha.

Yogan blir vårt sätt att mjuka upp kroppen, hitta kontakt med andetaget och lära känna kroppen. Du behöver inte ha någon som helst yogavana för att vara med. Det är många deltagare på våra retreat som aldrig har yogat tidigare.  

Retreatet är anpassat både för dig som aldrig provat AntiGravity® Aerial Yoga, såväl som för dig som brukar flyga i AntiGravity®-hammocken.

Du bokar genom att maila isabella@wingsbybella.com. Anmälan är bindande. Anmäl gärna kostpreferenser samt din erfarenhet av yoga när du bokar.

Du behöver boka flygbiljetter. Nedan har du föreslagna flyg där båt/biltransfer ingår. Transport till ön Losinj tar ca 2 h. 

Ryanair Stockholm Arlanda - Rijeka

7 sept kl 06:55  - Flight FR 7691

Ryanair Rijeka- Stockholm Arlanda

14 sept kl 10:00  - Flight FR7692

13 900kr inklusive del i dubbelrum, halvpension (dryck ingår ej till middagen), aktiviteter enligt dagsprogram samt transfer mellan hotell och flygplats (om du bokar de föreslagna flygen.)

Under retreatet kommer du att få ta del av inspirerande föreläsningar - Andnings- och rörlighetsövningar och en introduktion till AntiGravity Aerial Yoga såväl som meditation - Fundamentala och livsbejakande morgonsekvenser i yoga som du kan ta med dig hem - Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster - 

Maila isabella@wingsbybella.com så hjälper vi dig att finna någon att bo med. Du kan även boka singelrum. Enkelrumstillägg 1000kr. 

I priset ingår transfer ToR från Rijeka flygplats till Hotell Punta. OBS! Transfer gäller endast om du väljer de föreslagna flygen.

Vi bor på det 4-stjärniga WellnesshotelletPunta som är omgivet av skog och hav. Förutom den redan nämnda relaxavdelningen och pooler finns det även ett utegym och tennisbanor. Från hotellet kan du också vandra på de många promenadstigar precis i anslutning till hotellet. Du kan antingen vandra längs det kristallklara vattnet eller uppe i bergen med magisk utsikt. Precis runt hörnet ligger den pittoreska byn Veli Losinj och en kort busstur bort ligger den lite större byn Mali Losinj. Vid hotellet kan du bada från klippor, men på ön finns många mysiga badvikar på promenadavstånd. Du kan även ta en kort tur med bussen till en större strand om så önskas. På hotellområdet finns det Wifi.

Vi hjälper dig gärna om du vill planera några andra aktiviteter under denna vecka. Det finns mycket att hitta på för den som så önskar, till exempel; kajakpaddling, SUP, tennis, löpning, hyra mountainbike, vandringar, besök till närliggande byar, öar, örtträdgård med mera.

På hotellet finns en uttagsautomat. Även i den närliggande byn Veli Losinj finns möjlighet att ta ut kontanter. 

Maten på hotellet håller hög kvalitet och har stor variation. Vi kommer att njuta av färgstark frukostbuffé och en variationsrik middagsbuffé. Önskemål gällande specialkost kan tillgodoses, men var snäll och meddela oss när du gör din anmälan.

Om du vill ha en yogamatta att yoga på behöver du ta med en. Det finns reseyogamattor som är lättare att ta med. På hotellet finns det badhanddukar som du kan använda om du inte känner att du behöver en yogamatta. 

Har ni övriga funderingar eller önskemål? Då är bästa sättet att kontakta oss via mail:

isabella@wingsbybella.com

BACK TO TOP

KONTAKTA OSS

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm
 

isabella@wingsbybella.com

+46 793 02 59 75