Mina senaste inlägg

Det bästa med att vara AntiGravityinstruktör

Anna Yttergård utbildade sig till AntiGravityinstruktör våren 2017 och har sedan dess byggt på med Aerial Fitness och Aerial Kids.

Hur kom det sig att du utbildade dig till AntiGravityinstruktör Anna?

Innan jag gick till min första AntiGravityklass var jag livrädd och var nära att inte gå dit, men jag gick dit och vilket lyckorus jag fick uppleva. Efter det försökte jag förmedla känslan till de runtomkring mig så fort träning kom på tal och jag ville verkligen ge alla möjlighet att uppleva samma känsla. Så öppnades dörren till en ny möjlighet.  Jag anmälde mig till min första instruktörsutbildning. Detta utan att ha någon annan instruktörsutbildning i grunden. Under utbildningen fick jag möjlighet att bygga nya vingar, självförtroende och en stadig grund utifrån AntiGravity®s filosofier och principer.

Vad är det bästa med att vara AntiGravityinstruktör?

Att som instruktör kunna se deltagarnas mod växa. När de inledningsvis visar rädsla och med stöd av mig som instruktör gör sin första inversion (vi hänger uppochner) tills när de senare under samma klass strålande kommer fram och har vågat hänga upp och ner utan stöd av mig. Då ser jag att deltagaren växt både fysiskt och mentalt. Att få uppleva just detta som instruktör får även mig att stråla, flyga och växa. Anna Yttergård

Att vara instruktör och Master Trainer i AntiGravity® har hjälpt mig att se lite gladare, lite lekfullare och lite modigare på livet. SÅ, hitta ditt MOD och investera i dig själv. Våga hoppa och flyg in på nästa instruktörsutbildning i AntiGravity® – du hittar mer info här

ALIVE – Live like you mean it-