Mina senaste inlägg

AntiGravity Aerial Kids

Låt barn leka och busa i luften

AntiGravity® är fantastiskt för vuxna, men det är en helt underbar träningsform för barn. Jag har aldrig sett barn ha så kul och träna samtidigt och jag har varit danslärare för barn och gymnastiktränare för barn och ungdomar. AntiGravity® Aerial Kids är en unik chans för barn att lära känna sin egen kropp, bygga upp såväl styrka som kondition och samtidigt utveckla sin fantasi. Klasserna ger barnen möjlighet att utföra flips, gunga, snurra och flyga. Vi utgår utifrån barns kreativitet och vi lär oss nya saker tillsammans.

Med AntiGravity Aerial Kids ger du barn möjligheten att upptäcka världen av luftakrobatik och yoga på ett lekfullt och säkert sätt. De utforskar och utvecklar sina fysiska förmågor samtidigt som deras kreativitet får blomstra. Genom att kombinera element från gymnastik, dans, yoga, rytmik, mindfulness och luftakrobatik i en lekfull och säker miljö, får barnen möjlighet att stärka sina muskler, förbättra balansen och öva på koordinationen utan krav och prestation.

3 anledningar till varför aerial kids är bra för alla barn?

Fysisk utveckling och gemenskap: Med Aerial Kids kombineras styrke-, flexibilitets- och koordinationsträning på ett lekfullt sätt. Barnen använder sin kropp på nya sätt i en lekfull och trygg miljö och växer tillsammans med andra barn, vilket gynnar deras övergripande fysiska utveckling.
Självkänsla och självförtroende: När barnen lär sig nya rörelser i luften i en lekfull miljö, bygger de upp självförtroende och tillit till sin egen kropp och sin egen förmåga att klara av utmaningar.
Avslappning och medveten närvaro: Genom att introducera avslappning och mindfulness i en “yogagunga” blir det mer tillgängligt för alla barn. Detta främjar en hälsosam emotionell och mental utveckling såväl som barnets välmående. Det kan vara särskilt värdefullt för barn med svårigheter att sitta stilla och koncentrera sig.

Med barnets fantasi och kreativitet i fokus: Aerial Kids är utformad med barnet i fokus och utgår utifrån barnets individuella nivå, nyfikenhet och vilja att utmana sig själv fysiskt och mentalt.
Det är en unik chans för barnet att leka uppochner, skapa egna sekvenser utifrån sin fantasi och utvecklas som människa.

Aerial kids hjälper barn till ökad emotionell intelligens genom att barnen är närvarande i sina känslor och upplevelser. De blir bättre på att känna igen och hantera sina känslor, vilket främjar en hälsosam emotionell utveckling.

Känner du ett barn som är i åldern 5-6 år eller 7-10 år som gillar att leka, gunga, hoppa, snurra, klättra och flyga? Kika här för mer info.

ALIVE – Live like you mean it-