Mina senaste inlägg

Jag testar mina vingar i New York – del 3

Min AntiGravityresa tar mig till New York

Under vidareutbildningen i AntiGravity Aerial Yoga fick vi chansen att få leka på riktigt med Christopher. Jag säger bara Wow! Återigen fick jag uppleva att det omöjliga var möjligt. Jag vågade så mycket mer än vad jag någonsin trodde. Jag hade fått vingar på riktigt. Efter klassen tog jag ett foto med Christopher på hans initiativ – ni ser det ovan. Han tyckte att jag behövde ha ett foto med grundaren som jag kunde sätta upp på väggen när jag öppnade min egen studio. Du menar om svarade jag. Nej, svarade han. När du gör det. Vi pratade en stund och igen inser jag att hinder inte finns om man brinner för något. Han har kämpat för mycket och han har lyckats för att han har vågat hoppa, öppnat sina vingar och helt plötsligt har han flugit. Idag 2023 har jag öppnat en egen studio, vilket jag aldrig trodde skulle hända 2016.

Mina vänner på AntiGravity Lab är som min andra familj. New York har blivit staden jag besöker mest i världen. Jag har utbildat mig i många olika program däribland AntiGravity® Aerial Kids och AntiGravity Pilates. Det är i New York City som jag öppnar mina vingar, jag flyger och jag är i flow. Jag åker nästan alltid ensam och jag låter det magiska med staden öppna mina egna dörrar på glänt. Jag njuter av löpturer i Central Park, dansgolven där det dansas Salsa och Bachata. Jag äter god mat, träffar vänner som bor i NYC. Även om jag gör allt det andra så tillbringar jag den mesta av min tid i AntiGravityhammocken.

I am ready to open my wings and fly!

Är du också nyfiken de olika vidareutbildningar som jag erbjuder Sverige? Klicka här.

ALIVE – Live like you mean it-