Mina senaste inlägg

Det bästa med att vara AntiGravityinstruktör

Eva Lindblad utbildade sig till AntiGravityinstruktör hösten 2017 och redan samma höst byggde hon även på med vidareutbildningen i AntiGravity Aerial Fitness. Här delar hon sin story: 

Eva, varför blev du instruktör i AntiGravity? 

AntiGravity Aerial Yoga – det ultimata komplementet till mitt annars alldeles för seriösa liv. 

När jag anmälde mig till instruktörsutbildningen i AntiGravity® Aerial Yoga hade jag ingen aning om vad jag gav mig in på. Jag hade testat AntiGravity tidigare, men var inte någon expert och jag hade egentligen inte alltför stora förväntningar för att vara helt ärlig. Jag tänkte mest att det skulle vara skönt att få hänga uppochner under 3 dagar.

Upplevelsen av utbildningen var en total överraskning. Jag hade aldrig förväntat mig att få en så gedigen utbildning med så mycket hjärta på endast två helger. Men, vad som helt klart var mest förvånande, jag hade aldrig förväntat mig att bli så förälskad i AntiGravity som jag blev och så djupt berörd av utbildningen att jag bokstavligen grät under sista dagen för att det nu var över.

AntiGravity visade sig vara precis den kontrast till mitt annars tämligen seriösa liv. Som yogalärare försätts jag automatiskt i en lugn och harmonisk roll och även om mina mer dynamiska klasser helt klart skapar pulshöjande atmosfär är det helt annorlunda jämfört med lekfullheten och busigheten en kan skapa under en AntiGravityklass. Det är så mycket mer än de fantastiska fysiska fördelarna med AntiGravity. Visst det är fantastiskt hur kroppen känns efteråt och det är magiskt att få förmedla det till deltagarna, men AntiGravity gör något med hjärtat. Alltsomoftast får jag känslan av att mitt hjärta ler så att det får ont i smilgroparna när jag håller en AntiGravityklass och får mötas av leenden och härliga utrop.

Befrielsen i att få vara lekfull hela vägen ut i fingerspetsarna, att själv välja musik som gör en glad, att få utmana och stötta deltagare till att testa sina vingar och att få vara barnslig är en känsla som jag långtifrån föreställt mig innan jag gick min första AntiGravityutbildning. Innan första utbildningen var slut hade jag redan skrivit upp mig för nästa utbildning. Jag bara suktade efter mer. Jag visste omedelbart att detta var precis vad jag behövde som komplement till mig annars alldeles för seriösa liv.

Och jag har aldrig, någonsin, ångrat mig!

Eva Lindblad

Att vara instruktör och Master Trainer i AntiGravity® har hjälpt mig att se lite gladare, lite lekfullare och lite modigare på livet. SÅ, hitta ditt MOD och investera i dig själv. Våga hoppa och flyg in på nästa instruktörsutbildning i AntiGravity® – du hittar mer info här

ALIVE – Live like you mean it-