NYBÖRJARKURS I ANTIGRAVITY  7/10 | kl 10-14:00

ANTIGRAVITY METREAT I
SPANIEN

-> Kommer snart <-

Spain

Med en magisk utsikt landar vi med mjuka andetag i kroppen, flödar med vår egen rytm och upptäcker hur det känns att vara fullt levande.

Days
Hours
Minutes
Seconds

PASSAR ALLA

Ingen erfarenhet av träning behövs

Guidning av licensierad yogalärare och stresspedagog

Personlig hälso-och livsstilsanalys ingår

Känner du dig trött men hjärnan fortsätter att köra på högvarv?

På AntiGravity MeTreat kan kroppen ta en paus från vardagen som får hjärnan att finna ett lugn. Under en långhelg kopplar vi bort kraven och låter kroppen få mjukna med yoga i rörelse och stillhet.

Med en magisk utsikt landar vi med Yin Yoga
och skön flytande avslappning i luften

Det fanns en tid när jag också valde bort mina egna behov men fortsatte att bara köra på

Jag var bara uppe i huvudet och tappade kontakten med kroppen. Jag hjälpte alla andra och jobbade på ännu hårdare för att hinna med “to-do listan”. Om jag tog en paus så kände jag mig lat. Det var en säker väg rakt in i väggen. Det krävdes en bilkrasch för att få mig att börja lyssna på mig själv. Det ska inte du behöva. På AntiGravity MeTreat är siktet inställt på dig att hitta dina verkliga behov. Med Yin Yoga och skön flytande avslappning i luften, släpper du taget om vardagskontrollen. Det är när huvudet slutar att surra som din riktning blir glasklar.

1. Boka AntiGravity MeTreat

2. Packa din resväska

3. Tillåt dig själv att pausa och skapa plats för dina verkliga behov

Vår bas är La Casa MeTreat

som ligger på den vackra spanska solkusten i Calahonda, mellan Malaga och Marbella
MeTreat_House2
MeTreat_House7
MeTreat_House8
MeTreat_House10
MeTreat_House9
MeTreat_House4
 • ANDAS IN MORGONEN

  Vi vaknar med solens varma strålar. Vi skapar kontakt via våra andetag och sätter intentionen för dagen. Därefter väcker vi kroppen varsamt i AntiGravityhammocken och avnjuter sen en ljuvlig morgonsmoothie i tystnad.

 • MeTime

  Vid 11-tiden låter vi kroppen fyllas med en färgstark och näringsrik vegetarisk brunch. Påfyllda av energi njuter vi av MeTime - pausar vid poolen, promenerar till stranden eller utforskar bergen.

 • MOVE EMOTIONS THROUGH YOU

  På eftermiddagen ger vi utrymme till våra kroppar att nyfiket utforska luften där vi tillåter våra känslor att röra sig fritt genom kroppen.
  Tillsammans lagar vi sedan kvällens färgsprakande måltid. I tacksamhet avslutar vi dagen med att andas under stjärnorna i AntiGravityhammocken.

En dag på AntiGravity MeTreat

AntiGravity MeTreat inkluderar:

Vem är Isabella Habijan?

Isabella är mitt namn. Jag hjälper människor att möta sig själva, lyssna till sin inre röst, förstå sina egna behov och sin längtan. Det är först då kroppen blir levande och vital. Jag brinner för att “blåsa liv” i människor. Med avstamp i yoga, andning, frigörande rörelse, AntiGravity Aerial Yoga, fötter och löpning, bjuder jag in dig till löp-och yogahelger, retreats och workshops både i Sverige och utomlands. Jag erbjuder även coaching, där du upptäcker kroppens harmoniska och avspända rytm, väcker din vitalitet och “flyttar in” i din kropp på riktigt.

Vem är Catrine?

Catrine är utbildad Hälso- och Livsstilsterapeut. I hennes verksamhet coachar hon främst kvinnor utifrån ett funktionsmedicinskt synsätt med fokus på kost, livsstil och hormoner. Vi kvinnor måste få möjlighet att bli medvetna om hur våra kroppar fungerar och är skapta så vi kan lära oss att leva i harmoni med dem.

BACK TO TOP

KONTAKTA OSS

Cocoon Yogastudio
Segelbåtsvägen 7 
112 64 Stockholm
 

isabella@wingsbybella.com

+46 793 02 59 75